Ultima actualizare: ieri, 22:15

Naţionale

Un bebeluș a fost găsit abandonat lângă un tomberon, în județul vecin

Un bebeluș a fost găsit abandonat lângă un coș de gunoi, pe o stradă din Baia Mare. Descoperirea a fost făcută de o femeie care a anunțat Ambulanța și organele de ordine, potrivit BaiaMare24.ro.

Bebelușul se afla pe o bucată de material textil, lângă un tomberon de pe strada Horea din municipiul Baia Mare. Femeia l-a găsit aseară, în jurul orei 21.00, l-a dus la domiciliul său unde l-a spălat și i-a dat de mâncare, după care a sunat la numărul de urgență 112.

Copilul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, la Secția Pediatrie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând a se efectua verificări în vederea identificării părinților.

De asemenea, în funcție de evoluția stării de sănătate a acestuia și verificările ulterioare, se va stabili dacă este necesară schimbarea încadrării juridice, a transmis IPJ Maramureș.

3 comentarii

  1. Angel Răspunde

    In alte țări există incubatoare amplasate special pt astfel de abandon, ca bebelușul să fie preluat in siguranță de autorități.

  2. Caterpillar 3406B Răspunde

    Am fost și eu bebeluș cândva, dar mi-am revenit până la urmă.

  3. Bahu Răspunde

    Putea sa-l duca la spital , astia-s parinti criminali , asta-i diferenta intre un animal si asemenea specimene. Animalul ( caine , pisica , etc ) nu-si va parasi puii decat daca moare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.