Ultima actualizare: azi, 20:10

Iohannis vaccin
Naţionale

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat în direct împotriva coronavirusului

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat în direct împotriva coronavirusului.

Ulterior vaccinării, președintele a susținut o scurtă declarație:

“Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare. Voiam să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea, care împreună cu respectarea măsurilor de protecție ne vor scoate din pandemie” ,la Spitalul Militar Central.

18 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    ce se intampla daca toti romanii o sa-i urmeze exemplu , totusi cate case se pot obtine cu acte false ? nu o sa ajunga la toti cate 2 case luate cu acte false

  2. Altu Răspunde

    Ce spectacol jenant. Cine garantează că și-a făcut vaccin cu adevărat, putea fi orice în seringă.

    • divoc Răspunde

      da da cip de billgates, sunteti penibili

      • Altu Răspunde

        @divoc,penibil ești tu cu tot neamul tău. Repeți ce auzi de la tv cip,cip,cip- cirip. Ce ,nu are voie omul să-și pună întrebări, trebuie să execute orbește orice. Dacă ai îndoieli în privința unui vaccin făcut pe repede înainte nu înseamnă că te gândești la cip sau antene sau alte prostii. Pur și simplu te gândești la sănătatea ta. Tu poți să te și sinucizi dacă așa zice la tv.

        • Nae Răspunde

          Nu te necăji, din pacate e plina planeta de divoci.

        • apropo Răspunde

          Da, clar, mai bine te infectezi cu covid acum decât sa aștepți câțiva ani pentru eventualele efecte secundare ale vaccinului…

          • Altu

            @apropo,la infecția Covid,se știe : ai 80% șanse să nu ai simptome sau unele ușoare,20 % forme medii sau grave din care 5% scapă de lumea asta. În schimb la vaccinul acesta nu se știe nici ce va fi peste 6 luni,nu ani, dacă va avea repercusiuni sau nu. Eu dacă totuși m-aș vaccina aș alege AstraZeneca vaccinul e pe stilul vechi,nu experimental ca Pfizer.

  3. Nimeni Răspunde

    Si-o facut-o si el cu mana ei, un lucru absolut normal dupa cum se si vede.

  4. Asistenta Răspunde

    Mecanismul noului vaccin este in studiu de peste 12 ani. Au fost vaccinati deja milioane de oameni, care in caz de contact cu virusul vor fi protejati imunitar. Prea multa informatie de pe retele sociale, care are proprietatea de a aduna si dispersa informatii la cei cu gandire asemanatoare, astfel ajung la concluzia ca au dreptate.
    Deocamdata studiile cercetatorilor arata ca cei trecuti prin virus raman cu sechele, unele vor da in urmatorii ani probleme serioase : dementa, Alzheimer, insuficienta renala, cardiaca, diabet,oboseala cronica.
    Vaccinul nu are ce sa provoace, are doar informatia chimica a “tepilor” exteriori, care fac organismul sa recunoasca virusul si sa fabrice anticorpi. Este generatia 3 de tehnologie vaccin.
    Si da, presedintele s-a vaccinat real, cum ar fi ca doctorita sa dea vitamina si sa tina secret, nimeni nu tine un secret pt el,nu reuseste, ce stiu 2 oameni nu e secret. Si cum s-ar fi simtut presedintele sa zica : fa te ca dai vaccin si dai altceva.

  5. Garuboz Răspunde

    Xpulezcu nu te luara inca covidu?

  6. Satmarean 1 Răspunde

    @Asistenta. Nu te obosi ca nu ai la cine explica. Unii se informeaza numai de pe fb,e greu sa citesti si sa asculti o informatie corecta, si scot procente din burta. Eu nu le doresc sa se imbolnaveasca pt ca au asteptat 2-3 ani sa vada ce reactii adverse va avea vaccinul. Au mai fost si altii tari in….pareri si acum fam plange dupa ei,dar e tarziu.

    • Altu Răspunde

      @satmarean1,tu de unde știi care sunt informațiile corecte,de la Iohannis,Arafat sau presa cumpărată de stat. Dacă ești bine informat și corect dă un exemplu de vaccin ARN mesager care s-a mai făcut până acum . Știai că cei de la Moderna, înființată în 2010,nu au produs până acum nimic ,nici o amărâtă de aspirină. De ce firmele care au mai făcut vaccinuri până acum ca de exemplu Sanofi și GSK nu au ieșit pe piață cu vaccin. Poate pt că sunt mai responsabili? Sunt și destui doctori în toate țările care cer o cercetare mai îndelungată a vaccinului dar nu sunt mediatizați. Până la urmă fiecare face ce vrea cu sănătatea lui.

      • Acelaşi Răspunde

        Da, poate că nu sunt mediatizaţi (presa responsabilă n-o face) dar asta nu-ţi dă dreptul să speculezi aiurea. Cercetătorii în domeniu sunt singurii care pot emite judecăţi în speţă. Şi aceştia, însă, în cadrul forurilor internaţionale, reviste consacrate de specialitate etc. După logica ta ai putea să te întrebi cum de un turc(cred că turc este) a ,,inventat” vaccinul şi nu un american că doar americanii sunt mai mulţi şi mai bravi. Toată lumea o ia într-o direcţie doar Altu fără job o ia invers şi trebuie să-l urmăm.

        • Altu Răspunde

          @acelasi,nu trebuie să mă urmeze nimeni,ne vom lămuri curând cine are dreptate. Nu înțeleg de ce sunt obligat să mă vaccinez,sigur ne vor obliga,din moment ce vaccinatul e imunizat. Ce pericol reprezintă nevaccinatul, nimeni nu explică asta. Iar de purtatul măștii nu scăpăm, atunci pt ce să risc cu experimentele lor.

  7. Satmarean 1 Răspunde

    @Nici intr-un caz de pe fb.Vaccinurile actuale nu mai sunt facute dupa modelul celor vechi,dupa care treb sa astepti ani ca sa te convingi ca e bun.Si medicina s-a dezvoltat nu numai ….constructiile. Firmele vechi nu au iesit pe piata pt ca nu avut poate posibilitatea financiara ,tehnologiae, sa faca acum un vaccin. Peste 5 ani poate ies si ei.
    Dar…fiecare are minte sa judece si sa ia o decizie ce face.

  8. Satmarean 1 Răspunde

    Era rasp pt@Altu

    • Altu Răspunde

      @satmarean1, atâta o învârți și o sucesti numai să ai dreptate. Fie cum vrei tu. Eu sper să ai dreptate și să fie bune vaccinurile astea. Până îmi vine randul vor trece luni bune dacă nu ani , așa mă conving cu ochii mei .Eu nu am curaj să-l fac, mai bine mă i-au la trântă cu Covid-19,fie ce o fi .

  9. Satmarean 1 Răspunde

    @ Altu. Nu te sfatuiesc sa te iei la tranta,si ti- o spun din suflet. E si chinuitoare su nu stii cum se termina , dar daca esti dispus sa risti…. Eu iti doresc multa sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.