Ultima actualizare: azi, 11:56

Publicitate

Scaunele de bar, vedetele anului 2021. Iată cum le integrezi cu stil!

Fără dar şi poate, chiar dacă ai un mini bar la tine acasă sau nu, scaunele de bar sunt vedetele anului 2021! Pentru a le integra la tine acasă, nu ai nevoie de specialişti ci doar de puţină imaginaţie. Şi, desigur, de câteva idei venite cu drag din partea noastră!

Scaune pentru bar cu design inovator

Anul curent ne aduce un aer de mister şi sperăm noi, lucruri mult mai bune, atât la modul general cât şi în materie de stil şi amenajări interioare. Aerul fresh se păstrează şi atunci când vine vorba despre scaunele pentru bar. Cu un design unic, acest tip de scaun este unul foarte modern, care se integrează de minune în spaţii diferite, indiferent de tematica acestora. Evident, nu este nevoie să deţii un bar la tine acasă, dar cu siguranţă alegând scaune pentru bar vei crea un decor uimitor.

Aveţi de ales dintr-o gamă largă de produse, astfel încât scaunele pentru bar să se potrivească mănuşă cu alte elemente din casa voastră! Aparte de confortul pe care acestea le creează, le puteţi asorta simplu, alegând modele elegante, clasice, sau deopotrivă excentrice.

Sfatul nostru este să vă urmaţi instinctul, ţinând cont desigur de dinamica locuinţei voastre: dacă stilul este unul clasic, vă propunem ca scaunele pentru bar să fie elegante, într-o culoare uni. Dacă restul mobilierului este simplu şi deloc încărcat, opţiunile sunt multe: vă puteţi axa pe scaune pentru bar cu design modern, cu elemente geometrice în compoziţie sau puteţi alege o culoare mai aprinsă . Aveţi foarte multe opţiuni iar originalitatea este un punct cheie atunci când alegeţi orice tip de mobilier. Nu vă fie teamă să ieşiţi puţin din zona de comfort…aşezaţi confrtabil într-un scaun pentru bar!

Plafoniere şi lustre pentru un design întreg

Cum integrezi mobilierul astfel încât per total design-ul casei tale să pară scos din revistele de specialitate? Nimic mai simplu! Atenţia la detalii contează extrem de mult iar plafonierele şi lustrele moderne nu fac excepţie atunci când vorbim despre design. Deşi avem tendinţa de a le acorda puţină atenţie, ele completează de minune spaţiile interioare.

Fie că alegeţi o plafonieră simplă sau o lustră elegantă, acestea vor avea efectul wow pe care cu toţii ni-l dorim. Confortul casei noastre este dat de alegeri. Propunerea noastră este să fiţi pozitivi şi să alegeţi lucruri care vă reprezintă în totalitate. Atunci când aveţi impresia că nu mai aveţi nicio idee, aruncaţi o privire pe revistele de design, veți găsi plafoniere și lustre geniale.

Sursa imagine:
Dariusz Jarzabek / Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.