Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

SONDAJ. Primăria Satu Mare îi invită pe sătmăreni să voteze prioritățile pentru anul 2021

Primăria Municipiului Satu Mare îi invită pe sătmăreni să își exprime părerea privind activitatea instituției din 2020 și să voteze prioritățile pentru anul 2021, la următorul link: http://bit.ly/sondaj2021

Rezultatele chestionarului vor fi folosite și pentru implementarea procesului de bugetare participativă și dezvoltarea unei platforme în acest sens, pentru care s-a câștigat deja finanțare europeană. Pentru a maximiza transparența întregului proces de bugetare participativă îi rugăm pe sătmăreni să participe în număr cât mai mare la această consultare online și să voteze prioritizarea proiectelor.

,,Lucrăm la implementarea și dezvoltarea unei platforme pentru bugetare participativă încă din luna septembrie a anului trecut. Avem nevoie de implicarea cetățenilor, precum și a altor parteneri din comunitate, inclusiv a ONG-urilor care au fost și până acum partenerii noștri în foarte multe proiecte. De asemenea, chestionarul ne va ajuta să evaluăm activitatea serviciilor publice și să vedem care sunt domeniilor care necesită îmbunătățiri”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Răspunsurile sondajului rămân anonime, iar Primăria asigură confidențialitatea datelor completate.

8 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Curățenie în oraș! Toalete publice, mult mai multe spații verzi, parcări.

  2. Misu Răspunde

    Orasul asta are nevoie de al treilea pod si de centura totodata. Fluidizarea traficului, diminuarea poluarii, combaterea contrabandei cu tigari, a prostitutiei, salubrizarea eficienta in cartierele populate ( Satu Mare nu inseamna doar centrul orasului ) iluminatul corect al cartierelor, micro 15, micro 14, nu doar in fata parcurilor si magazinelor alimentare. Si referendum online pentru fiecare proiect major. In baza voturilor obtinute sa se demareze lucrarile. Transparenta totala, licitatii corecte. Asta-si doreste satmareanu !

  3. herr Răspunde

    Sa combati traficul de tigari e ca si cum ti-ai propune tu ca autoritate publica sa combati alcoolismul…e atat de simplu in plan individual…1Cumparati tigari din magazine sau lasati-va de fumat!
    2.Numai mergeti la curve,ca atunci vor disparea de la sine…
    Si acum sa discutam despre lucruri serioase,care tin cu adevarat de autoritatile locale…
    1.Vrem sala de sport polivalenta
    2.Dorim demolarea actualei paragini de stadion si facut unul la standardele sec 21
    3.Renovarea fatadelor din centrul vechi si punerea lor in valoare
    4,Dragarea albiei raului Somes incat sa fie navigabil,pentru agrement macar pe o distanta rezonabila
    5.Pontoane si locuri de recreere pe malul Somesului
    6.Mutarea populatiei minoritare(inca) din zona Ostrovului intr-un cartier dedicat la marginea orasului.
    7.Constructia de locuinte pentru tineri
    8.Adunarea de pe strazi a cainilor fara stapan,care dau un aspect orasului de lumea a 3 a..
    9.Gradina Romei fara ciori indiferent de mijloacele folosite.
    10.Parcari noi in oras
    11.Refacerea bordurilor,a trotuarelor si spatiilor verzi,acolo unde se impune
    12.Infiintarea unei grupe de interventie (mascati) in cadrul Politiei Locale pentru a se putea deplasa si lua masuri in zone cu grad mare de risc
    13.Statii de incarcare electrica pentru autoturisme
    14.Mai multe camere de supraveghere video si de calitate superioara.
    15.Un centru social mai mare si mai eficient destinat persoanelor fara adapost,astfel incat sa nu mai avem pe strazi cersetori si boschetari.
    P.S.
    Cu stadionul e cel mai simplu,Il demolam si facem un stadion acoperit care poate fi folosit si la tot felul de evenimente cultural sportive.

  4. h Auleu Maica Răspunde

    H apoi la câte echipe de futbol avem ne trebuie cel puțin un stadion de 50 000 de locuri ,dacă nu chiar doua…..

  5. Mitica Răspunde

    Plantati copaci pe str.Botizului, vara e insuportabil de cald, de praf si zgomot sa nu vorbim. Tot aicea amenajati parcari ca pe str.Closca. Lui beni&alex (fosta autobaza de calatori) cine i-a permis sa blocheze trotuarul cu cate 2 stalpi de fier la capete?

  6. Vand palinca Răspunde

    Pasarele peste drumuri, pentru pietoni. E o solutie banala pentru fluidizarea traficului. Ce asteptati, anul 2100 sa ajunga si in Satu Mare dezvoltarea pe verticala?

    Gabor, lasa palinca ca iti ingreuneaza munca.

    • altu fără bmw Răspunde

      Dacă vrei să trăiești într-un oraș civilizat atunci nu de fluidizare avem nevoie ci de scoaterea traficului greu din oraș. Dacă faci pasarele pentru pietoni vei constata că mașinile vor merge și mai repede prin oraș. Nu suntem pistă de Formula 1. În oraș să circule numai cine are treabă în oraș.

  7. Gabor K Răspunde

    @Herr:punctele 1,3,4,5,7,9,10,Acestea au fost rezolvate incă din mandatul trecut!Uitati-vă la promisiunile electorale!Am lăsat ceva pentru actualul mandat să vă inghemecesc de cap !Ce-mi place de mine si de prostia voastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.