Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

COD ROŞU în vama Petea. Se aşteaptă două ore!

COD ROŞU în vama Petea. Persoanele care vor să iasă în această dimineaţă prin vama Petea sunt nevoite să aştepte la o coadă de peste două ore. Situaţia se repetă în fecare an după sărbători, când românii se întorc în străinătate la muncă. Deşi este cunoscut acest lucru, măsurile luate de autorităţi nu sunt suficiente.

În data 08.01.2021, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control peste 76.000 persoane, cetățeni români și străini, cu aproximativ 25.800 mijloace de transport (dintre care 10.000 de automarfare). Pe sensul de intrare au fost aproximativ 31.700 persoane cu 12.100 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 44.300 persoane cu 13.700 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 32.900 de persoane şi 14.200 de mijloace de transport (5.700 automarfare), din care pe sensul de ieșire în ţară au fost aproximativ 23.500 de persoane cu 9.000 mijloace de transport.În ultimele 24 de ore, cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei au fost PTF Nădlac II, judeţul Arad  (cu peste 7.700 de persoane care au trecut frontiera, din care aproximativ 4.000 pe sensul de ieșire şi aproximativ 3.600 de mijloace de transport) şi PTF Petea, judeţul Satu Mare (pe aici au trecut peste 7.600 persoane, din care 6.500 pe sensul de ieșire şi aproximativ 2.300 de mijloace de transport).

Citește și:

24 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    Cod roșu.
    Ma faceți să râd.

  2. Oooo Răspunde

    In anii 90 , stateam si 12 ore, fara claxoane.

  3. Tabu Răspunde

    Slugii Europei.

  4. Ardeleanul Răspunde

    Tabu, sluga esti tu cu tot neamul tau!

    • Altu Răspunde

      Totuși marea parte a acestor clxonatori sunt navetiști /afaceriști care își plătesc impozitele după cât și cum câștiga !!nu mi mila de ei
      Sa stea o săptămâna acolo!!

  5. Driver Răspunde

    Căpsunarii dracului, sa astepte 244 de ore

    • s.m. Răspunde

      Mai mare capsunar esti Tu, de cat cei care stau in vama. Te asigur ca multi lucram de ani buni pe afara si nu am fost 1 minut pe nici macar o palma de pamant pe care sa fie cultivat capsuni sau or ce altceva. Dar daca as fi fost, nu mi-ar fi nici o rusine. Cei care lucra si cultiva pamantul. Nu sunt cu nimic mai prejos de cat tine, ba din contra. Si daca ajung sa stau 2 ore ca sa trec granita, macar sa ai niste cosuri de gunoi montate sau o toaleta decenta. Si toaletele din Austria de langa autostrada, arata mult mai bine de cat tot ce se gaseste in vama Petea.

      • Tabu Răspunde

        Hai acasa si monteaza cosuri de gunoi. Ce zici ? E o afacere. Angajezi oameni si imediat te ai facut sef.

        • s.m. Răspunde

          Multumesc, dar sunt foarte ok unde si cum sunt acuma. Te las pe tine sa te dezvolti si sa-ti dezvolti ideaa asta minunata. Sau mai bine las-o asa. Tu esti or cum multumit de jegul si mizeria in care esti.

  6. H&R Răspunde

    Au memoria volatila astia. Cand vor veni la primavara, iara o sa uite ca trebuie sa stea la rand la vama.

  7. apropo Răspunde

    În același timp la Urziceni, Valea lui Mihai sau Sacuieni sunt 5-6masini la coadă…

  8. radical2 Răspunde

    Daca in fiecare an e asa, trebuie sa fie obisnuiti cu asta. Ma gandesc ca altfel nu ar venii daca nu si-ar asuma. Chiar nu au de ce sa fie revoltati.

  9. Sm Răspunde

    Acum îi înjurați,dar când trimit bani în țară și mulți din Sătmar fac bani de pe urma lor e bine. Ce își mai freacă mâinile comercianții în august,sau constructorii . Fraieri sunt că mai trimit bani în țară. După ce că indirect ajută o grămadă de oameni mai sunt și înjurați. Romanul tot român,de aia suntem unde suntem. Ieri Sumudica a fost făcut țigan în direct la o televiziune turcă,nu se sesizează nimeni. Cu, Coltescu a fost scandal planetar că l-a făcut pe un negru negru.

    • H&R Răspunde

      Pe mine nu mă ajută deloc capșunarii ăștia. Dar știe unde vin, nu-i așa? Daca au părăsit barca, adio. În schimb mucles. Avem noi problemele noastre, covidul nostru.

      • Sm Răspunde

        A, și tu însemni toată lumea. Unii au părinți, copii sau diferite probleme și sunt nevoiți să vină. Dar ce știi tu un bugetar plătit din banii noștrii ,un lingău de la ceva partid.

        • H&R Răspunde

          Vorbesti prostii de bat campii. Nu sunt bugetar, sunt la privat, si nu fac parte din niciun partid. Nu fac politica. In schimb daca asa de mult va place in strainatate ca acolo totul e mai frumos,(iar cand veniti acasa rontaiti seminte, faceti mizerie, aruncati gunoiul din masina pe drum, va faceti marii smecheri) ramaneti acolo in pusca mea. Asta am zis de la inceput. Numai problemele cu voi cand veniti acasa si va faceti vai nici nu stiu cine ati fi, mare scula pe bascula. Nu avem nevoie de voi, puteti duce si partidul AUR cu voi, cu tot cu securisti si tradatorii de patrie, care au tras in revolutionari in Timisoara, ca doar voi ati ales. Nu va plange nimeni dupa voi. Hai, mergeti in pas de defilare. daca stii ce e aia, sau cu ce se mananca.

          • Sm

            Da,da ,de aceea e plin de gunoaie oriunde te duci în țară ,din cauza diasporenilor. Băștinașii sunt ușa de biserică, civilizați. 10 luni poți linge de pe jos în România, doar când vin strainezii se face mizerie. Dacă tu nu ai avut tupeu să ieși din țară ,nu trebuie să fie toți ca tine. Eu am fost, și greșeala vieții mele a fost că m-am întors. Am sperat că se schimbă ceva dar pasărea mălai visează. Să treacă tâmpenia cu isteria covid și plec.

    • dr.Raed Răspunde

      pai sumudica chiar e tigan,pna si el recunoaste,doar a jucat sub pod

  10. hingeru Răspunde

    Ce tot va ocupati de astia care nici nu platesc impozite si taxe in aceasta tara? ba da, platesc, dupa apartamentele ce au date in chirie la negru. Vin isi fac dintii, analizele si merg la urgente gratis. Si ridica alocatia la copii , care le intra in cont. Va intreb cu ce drept? Veniti sa vedeti ce fac cei la Draexlmaier, ei n-au primit marire de salar, ca nu sunt bugetari. Cum se lucreaza in pandemie, cate 50 in birou si in hala. De ei nu se ocupa nimeni. NU ma intere ce se intampla in vama lui peste cu capsunarii. Sa stea fiecare in banca lui. Au plecat, sa fie sanatosi.

  11. Gyuri Răspunde

    Câtă ură zace in voi.
    Dacă există Dumnezeu, atunci, să vă ierte.

    • H&R Răspunde

      Nu în noi e ură. Noi nu claxonăm și înjurăm ca la balamuc.

      • altu fără bmw Răspunde

        Exact. Disprețul și neasimplismul debușează de la ei prin preaplin. Că după ce sar gardul (a se citi granița) toți sunt niște mielușei.😱😪🤯😨😩
        Așa că ciocu mic supăraților.🤫🤫🤫

      • altu fără bmw Răspunde

        “neamsimplismul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.