Ultima actualizare: azi, 10:44

Naţionale

Un tânăr de 25 ani a violat o fetiță de 18 luni, apoi a omorât-o în bătaie

Un tânăr de 25 ani a violat o fetiță de 18 luni, apoi a omorât-o în bătaie. Românul în vârstă de 25 de ani care a violat o fetiță de un an și jumătate și a bătut-o apoi până la moarte se numește Gabriel Robert M. și este din Borșa, județul Maramureș. Muncitorul român era partenerul mamei lui Sharon Barni, fetița de 18 luni moartă în zona Como, și locuia cu acestea de aproximativ 3 luni, scrie emaramures.

Muncitorul din Borșa care a comis monstruoasa faptă este rezident la Lentate sul Seveso. De trei luni locuia în aceeași casă cu fetița pe care a violat-o și cu mama acesteia, Silvia Barni, o italiancă de 24 de ani, partenera sa. Maramureșeanul este acuzat de maltratare care a dus la moartea unui copil și violență sexuală împotriva unei persoane sub vârsta de zece ani.

„A tras de un cablu și i-a căzut în cap radiatorul, dar nu părea ceva grav, fata a continuat să se joace”, a declarat borșeanul de 25 de ani, căruia iubita îi lăsase în grijă fiica de un an și jumătate. Abia în jurul orei 18.00, bărbatul susține că a observat că micuța se simte rău.

Prima care a realizat gravitatea situației a fost bunica copilului. Femeia și-a găsit nepoata inconștientă și cu o cămașă pătată de vărsături și a alertat serviciile de urgență. Potrivit milano.corriere.it, fetița era moartă când a ajuns la spitalul din Bergamo, unde a fost transportată de urgență cu elicopterul.

Medicii au constatat însă, la autopsie, că fetița de 18 luni a fost bătută și violată. Legiștii au arătat că fetița suferise leziuni compatibile cu traume contondente în diferite zone ale corpului, precum și răni compatibile cu abuzuri sexuale. Fetița a murit în ziua în care Gabriel Robert Marincat a avut-o în grijă, așa că autoritățile s-au îndreptat către el.

Cu câteva zile înainte să fie arestat, românul a fost alungat din casă de mama copilului, care, probabil, și-a dat seama că ceva nu se leagă în povestea spusă de el. Sâmbătă, Gabriel Robert Marincat a fost arestat sub acuzația de maltratare și violență sexuală în Lentate sul Seveso (Monza și Brianza), acasă la mama sa, unde se mutase după încheierea relației cu fosta sa parteneră.

Prima infracțiune, care a dus la moartea victimei, poate fi pedepsită cu o condamnare de maximum 24 de ani de închisoare, în timp ce pentru violența sexuală poate primi până la 20 de ani după gratii.

Pe pagina de socializare a borșeanului mesajele ”de bine” curg fără încetare. Toți cei care au postat mesaje îi doresc moartea în pușcărie.

Grozăvia a generat numeroase reacții. Una dintre ele aparține politicianului italian Matteo Salvini, care a ocupat, de-a lungul vremii, funcții precum europarlamentar, ministru de Interne și vicepreședinte al Consiliului de Miniștri din Italia. Acesta a fost extrem de tranșant. „Ca tată al unui copil, mă simt rău. Un copil de 18 luni, torturat și violat de partenerul mamei sale. Nu există cuvinte care să descrie această oroare, Răul în forma sa cea mai șocantă. O rugăciune pentru acest biet mic înger care s-a dus în Rai”. „Pentru monstrul care a comis această oribilă crimă, speranța unei vieți în închisoare, cu castrare chimică, fără reduceri, fără milă, așteptând Justiția divină.”, a scris Matteo Salvini pe Twitter. Reacțiile italienilor au fost pline de revoltă. „O pedeapsă cu moartea nu este suficientă, ar fi nevoie de două, în acest caz”, este una dintre ele, conform gazetaromaneasca.com.

Sursa: baiamare24

Un comentariu

  1. AziNu Răspunde

    Dinca e copil mic pe langa asta. O primit 20 de ani? La 45 e afara , gata de o noua aventura amoroasa. Daca iese nevatamat, o sa se stabileasca in Maramu, poate o sa mai dea o tura ca Dinca, dar prin SM. Pazea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.