Ultima actualizare: ieri, 22:02
Locale

VIDEO. Cozi de mașini și TIR-uri la Vama Petea. Claxoane și nervi întinși la maxim

Șoferii care vor să iasă din țară pe la vama Petea au de așteptat peste 100 de minute pentru a ajunge pe teritoriul Ungariei. Oamenii au început să protesteze claxonând, nervii fiind întinși la maxim.

Potrivit aplicației Trafic Online, autoturismele care vor să iasă din țară pe la vama Petea au de așteptat 120 de minute, în vreme ce șoferii de TIR sunt nevoiți să stea la coadă peste 150 de minute.

,,Am parcurs 250 de metri într-o oră și jumătate”, a declarat un sătmărean ce ne-a trimis și o filmare pe adresa redacției.

5 comentarii

 1. Driver two2 Răspunde

  Căpšunarii dracului.
  Stați acolo pănă ce eu dau ordin.
  Proşti ce sunteţi.?.?!!

 2. Dr Haus Răspunde

  S-au inghesuit, claxonat, sa vina, acuma ca sa plece. Au adus Covid englezesc din asta mai lipicios, care afecteaza si tinerii si copii,
  Macar englezii sunt mai destepti ca romanii, de azi intrii la ei numai cu test negativ. La noi nimic, carantina, test, s-au invartit prin magazine, pe la rude, la carnati si palinca.
  Cazurile vor creste, deja se vede efectul.

 3. Caterpillar 3406B Răspunde

  Când am fost eu în Vamă ultima dată era doar nisip, apă și câțiva hipioți băuți. Văd că s-au dezvoltat de atunci și au asfaltat și au scos apa aia multă, dar hipioții au rămas, totuși bravo!

 4. h Auleu Maica Răspunde

  A căzut curentul ,sa aprins transformatorul de la Roșiori ,așa am ințeles ..N-ar trebui sa sară așa repede in sus .
  Când partea maghiară a blocat ,n-au făcut scandal ,…au stat cuminți ,băieții ……

 5. varu Răspunde

  Domnilor de la Portal
  Dacă tot dați o știre , nu ar fi mai bine o să dați mai completă…Era bine sa scrieți ,și motivele blocajului , sau dacă nu le a-ți știut să va interesați și ….după.. Ar fi mai multe despre știrile D-v așa …evazive ,date așa cu un conținut foarte slab…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.