Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Probleme la Poliția Locală din cauza penei de curent. A ars centrala telefonică

Avaria majoră de curent curent electric din nord-vestul țării a afectat serios multe localități din județul Satu Mare. Probleme au fost și la Poliția Locală, acolo unde a ars centrala telefonică.

Cei care vor să contacteze Poliția Locala Satu Mare sunt rugați să nu mai sune la 0361919, ci la 112 sau 0361 405 616. Din cauza penei de curent au ars centrala telefonică și mai multe camere de supraveghere din oraș.

Mai multe județe din țară au probleme în alimentarea cu energie electrică. Au fost afectate șase județe: Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Cluj, Alba și Sibiu. Oamenii spun că le-au fost afectate aparatele electrocasnice. În orașe nu mai merg lifturile, semafoarele și alte utilități alimentate cu energie electrică.

„Este vorba despre o avarie de sistem pe interconexiuni. Deocamdată nu ştim exact cauzele, dar le vom analiza. Este o problemă zonală, în nord-vestul ţării. Alimentarea cu energie a fost restabilită aproape în totalitate în acest moment (la ora 16:20)”, au precizat responsabilii Transelectrica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.