Ultima actualizare: ieri, 21:59

ciori Satu Mare
Locale

VIDEO. Invazia ciorilor la Satu Mare. Imagini apocaliptice, ca dintr-un film de groază

Invazia ciorilor la Satu Mare. O sătmăreancă a surprins în această dimineaţă imagini demne de filme de groază ale celebrului regizor Alfred Hitchcock.

Este vorba de mii de ciori care zboară foarte aproape de acoperişurile locuinţelor sau se pun pe acestea. Imaginile au fost surprinse în această dimineaţă la ora 8 în cartierul Soarelui.

Oamenii au fost surprinşi să vadă atâtea ciori împreună. O variantă ar fi că această colonie de ciori se află în căutarea hranei, sau ar putea migra. Potrivit experţilor, ciorile sunt specii sedentare, dar în lipsă de hrană şi în condiţii meteo nefavorabile pot migra. Sunt monogame, se reproduc în lunile martie-mai. Este cunoscut faptul că păsările din familia Corvidelor se împerechează toată viaţa cu un singur partener, ele căutându-şi o altă pereche doar în cazul în care aceasta este capturată sau este ucisă.

4 comentarii

  1. Hunter Răspunde

    Eu mai știu și faptul că pe vremuri demult și irevocabil apuse, vânătorii primeau stimulente pentru a rării efectivele de ciori, aceștia dovedind prin prezentarea anumitor părți ale “păsării” la direcția lor vânătorească.
    Acum nu se mai practică, de acea sunt așa de multe.

  2. Fasz Răspunde

    Ciorile date exemplu de fidelitate, ok, berzele sunt la fel, proștii de bărbați tot așa, despre femei nimic?

  3. Minotaur Răspunde

    Am crezut ca e vorba despre minoritati.

  4. Ionica Răspunde

    Ce stiri importante😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.