Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Mani Gyenes a început în forță la Dakar 2021. Lider la categoria Malle Moto

Raliul Dakar 2021 a debutat duminică dimineață în Arabia Saudită, iar riderul sătmărean Emanuel Gyenes a început în forță competiția. După două etape, Mani este lider la Malle Moto, clasă pe care a câștigat-o în 2020, și a înregistrat al 32-lea timp al categoriei Moto.

În prima etapă, Jeddah – Bisha, Mani Gyenes a avut de parcurs 346 km de legătură și 277 km de probă specială. O specială în care a trebuit să fii foarte atent la pietre, să treci prin râuri secate, dar și printr-un vad cu mult noroi, nisip, mult praf către final. Ca și una cu multe segmente foarte virajate și foarte multe intersecții, multe trase, mai ales în apropierea taberelor nomade.

În cea de-a doua etapă care s-a încheiat astăzi, Bisha – Wadi Ad-Dawasir, riderul sătmărean a avut de parcurs 457 de kilometri de probă specială și 228 de legătură. ,,A fost o probă lungă azi, au fost zone rapide dar și dune foarte moi. Acolo am avut mai mulți concurenți dificultăți, dar a fost o probă faină”, a declarat Emanuel Gyenes la finalul celei de-a doua etape.

28 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Altu bou.

    • Cineva Răspunde

      Poate esti invidios….

    • Norick Răspunde

      Da’ un alt nickname nu ai gasit hombre ? Bou a fost tatal tau cand nu te-a tras jos pe buda… 😛
      P.S. Felicitari Mani ! 🙂

      • Seggfej Norick Răspunde

        Szopdd ki anyádat kis buzi

        • Cocojambo Răspunde

          Google translate please?!?!?!🙏🙏🙏 Tu înțelegi ce ai vrut să spui???😱😱🤔😮🤯 Mă îndoiesc.

        • Norick Răspunde

          Szegénykém , most én vagyok a hibás mert neked két apád van és azoktól nyelted ezt a magas szintű kultúrát ? Vigyázz , le ne hajolj előttem , mert tőlem is megkaphatod a fejadagod… 🙂 😛

        • Paul Răspunde

          Sã le fie rusine la cei care scriu aceste mizerii, invidia vorbeste din voi, scrieti niste lucruri de care habar nu aveti. Faceti si voi ceva ce meríta sa fie sponsorizat… Ah poate nici nu e asa de usor, poate aveti nevoie sí voi de putina materie cenusie. Dar dupa comentariile voastre se pare ca nu aveti nici macar cat un varf de ac 🙁 .
          RUSINE SA VA FIE!

  2. Mert Lawwill Răspunde

    Fix pix bani aruncati aiurea de la consiliu fara nici un rezultat notabil. Locul 32 la moto. Daca era ceva de capul lui era de mult luat de o echipa mare de mult. Se da de ani de zile fara rezultate poate ar trebui sa inteleaga ca e momentul sa se opreasca.

  3. Aaa Răspunde

    Bravo Many!!! Felicitari

  4. Calin Răspunde

    Ar trebui sa va fie rusine. Voi a credeti satmareni? Eventual din fundu` canalului de la rezervoarele de la florisal. Ori va plictisiti asteptand popa sa va sfinteasca prostia, sau postasu` cu pensia.
    Rautatea si invidia va macina ca ajunge la Dakar si voi nici pina la Lidl nu sunteti in stare sa mergeti? Reprezinta orasul Satu Mare, Romania BAI PATRIOTI de celofan ce sunteti.

    • Motociclistu de carton Răspunde

      Mai du-te tu si te vaccineaza cu bromura frustratule. Da-mi si mie zeci de mii de euro si reprezint Satu Mare la campionatul mondial de intis eleasticu sau alta competitie de care nu e interesat nimeni. Si ma si duc 10 ani sa ies pe locul 124. Hai ma lasi.

      • Calin Răspunde

        Bă… simplu, esti prost. Un prost materialist care numai bani are in capul ala intunecat de invidie.

        • Motociclistu de carton Răspunde

          Citez din La Familia:

          “Nu uita Caline cand vreau eu ma pis pe tine”

          Alt razboinic de tastatura, sigur erai cel care isi lua palmi de la restul in copilarie.

          • Calin

            Retardat impotent. Pisate-ai pe tine in chinuri cand ies bolovani din creierul ala uscat de retard

          • Motociclistu de carton

            Caline, ai demonstrat tuturor ca tu esti retardatul. Se vede clar ca esti un frustrat cu traume din copilarie, de cand te-au batut ceilalti copii pentru ca si pe atunci aveai gura mare. Poate niste sedinte la psiholog ti-ar fi benefice.

            Spune sincer, ai plans putin?

        • ... Răspunde

          Dar cel mai materialist e Mani care se plimbă cu motorbicikli pe banii sponzorilor ba prin Sahara, ba prin Patagonia sau Arabia Saudită. Nu e prost băiatul și în condițiile actuale dacă ajunge la finiș poate ajunge sportivul anului în acest județ de kkt. Va fi atunci cel mai tare din parcarea goală. În condițiile actuale județul și sponsorii chiar își permit să arunce cu bani pe fereastră? Ia să vedem care dintre ei au primit ajutor covid de la stat! Chiar câștigat la loz în plic nu sunt!

          • Peter

            Sportivul anului ca e singurul pe care-l sponsorizeaza ungurii din consiliu. E ca si cum ma prezint singur la un concurs si iau locul I

  5. Bogdi Răspunde

    locul 32 :)))))))))))) mai bine nu i-ati face reclama il faceti de rusine

  6. Ala Răspunde

    Nci macar 1 km nu ati fi in stare sa mergeti pe unde merge el

    • dorel Răspunde

      Poate nici nu vrem. Nu trebuie mers până acolo ca să îți rupi gâtul. Avem astfel de condiții “prielnice” și la noi mult mai aproape. Se cheamă “drumuri județene și naționale”.😥😱

    • Cunoscator Răspunde

      Fii atent: hai cu banii pe care i-a primit el sa mearga acolo, si iti arat ca pot sa merg mai mult de 1 km pe unde merge el. Ca sa fie treaba treaba, punem pariu pe banii de sponsorizare. Daca nu merg cel putin 1km, iti ianpoiez toti banii, daca merg, platesti dublu.

      Uita-te la (lipsa) de rezultate pe care le-a avut in ultimii 13 ani de cand participa, si nu poti sa iti pui intrebarea care e rostul de a mai participa, inafara de scop personal.

      Iar Portal SM sa va fie rusine ca dezinformati: este pe locul 37 in clasamentul MOTO general, si locul 4 !!! la categoria asta inventata, Malle Moto, o subcategorie a categoriei Moto, ca si alte subcategorii.

  7. Mert Lawwill Răspunde

    Rezultate pe ani

    AN Pozitie
    2007 46
    2009 Abandon
    2011 17
    2012 39
    2015 21
    2016 14
    2017 17
    2018 23
    2019 Abandon
    2020 29
    2021 37

  8. Paul Răspunde

    Sã le fie rusine la cei care scriu aceste mizerii, invidia vorbeste din voi, scrieti niste lucruri de care habar nu aveti. Faceti si voi ceva ce meríta sa fie sponsorizat… Ah poate nici nu e asa de usor, poate aveti nevoie sí voi de putina materie cenusie. Dar dupa comentariile voastre se pare ca nu aveti nici macar cat un varf de ac 🙁 .
    RUSINE SA VA FIE!

    • ...?#@!....ățopi Răspunde

      Dragul meu @Paul. Nu recunoști clasamentele finale oficiale Dakar???

      • Paul Răspunde

        Stai linistit …?#@!….ățopi, fiindcã recunosc clasamentele finale sí îl cunosc sí pe Mani asa cã pot sã-ti spun cã este un om care meritã sã fie respectat. Aratã si tu talentul tãu, hai sã te vedem . Tu nu ai nici mãcar talentul de a-ti scrie numele . Voi toti care scrieti aceste mizerii sunteti niste oameni frustrati . Pãcat de voi.

        • ...?#@!....ățopi Răspunde

          Te înșeli dragul meu. Singurul off al meu este că în situația nu prea roză actuală se consumă și bani publici pe așa ceva. Atât. Că ce face în rest sponsorul cu banii săi de asta puțin îmi pasă. Și încă un lucru. Când eu personal am apelat la alții talentați ca să fie sponsorizați am fost refuzat. Și nu elegant. Unii dintre ei fac renume acum Ungariei, unii sunt olimpici și cu medalii. Tot Dakarul ăsta mă lasă rece ca dealtfel și Formula 1. De demult nu mai este ce a fost. Money!!!

  9. Paul Răspunde

    Dragul meu …?#@!….ățopi, te înseli si tu, Mani a primit bani publici ultima datã de la dl Stef si de la dl Coica. Ar trebui sã te informezi mai bine .

    • ...?#@!....ățopi Răspunde

      Tu chiar nu ai ce face? Nu mă interesează tot Dakarul ăsta, în situația dată mi se pare un lux. Nu pricep care e plăcerea de a alerga prin nisip și a inhala praf și gaze de eșapament așa cum nu pricep nici de ce e sport vânătoarea. Cândva în epocile de demult era o necesitate dar acum nu e. Pace să fie cu tine și vezi de treaba ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.