Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

VIDEO. Poliția acuzată de abuz! Cheful de la Bixad ar fi fost de fapt o instrucție de dans

Poliția este acuzată că a aplicat amenzi abuzive în cazul chefului de la Bixad din data de 1 ianuarie 2021. Viorel Ianoș, directorul căminului cultural din localitatea Bixad, județul Satu Mare, se simte neîndreptățit după ce oamenii legii au amendat mai multe persoane ce participau la o instrucție de dans la căminul cultural, instrucție pe care Poliția a denumit-o eveniment privat.
El a precizat pentru PortalSMpoliția a fost în cârdășie cu niște oameni răi.
„Eu, de profesie, sunt instructor-dansator, și sunt instructor care promovez Orginal Oaș Dans. Din luna august, fac cu maxim două persoane repetiții pe acest gen de dans. În data de 1 ianuarie 2021, au fost sub 17 tineri care proveneau din șase familii. Deci, practic erau familii înrudite. Nu era deloc chef, baiaram, mâncare prostii. Toate aceste lucruri sunt minciuni. Poliția a fost în cârdășie cu niște oameni răi care urăsc această școală de dans și care vor să închidă această instituție culturală”, a declarat Viorel Ianoș pentru PortalSM.

Declarația completă, în videoclipul următor:

Citește și:

 

6 comentarii

  1. Kempes Răspunde

    A fost selecție la Dansez pentru tine !!!

  2. Ba Răspunde

    Politia si-a facit datoria domnu’ Janos iar dumneata ar trebui sa primesti o amenda si pentru defaimarea acesteia !

  3. Szalma Jack Răspunde

    Cine dracu sa creada ca tocmai in data de 1 ianuarie s-a trezit individul asta cu moaca de CTP sa faca “instructie de dans” ??!!😀🤪🤣👍

  4. România Răspunde

    Ați zis că hai să fiți ca tot oșanul, adică mai jmeker. Cine drq vă crede că v-a ars de “Dansez cu tine” varianta Bixad exact de Revelion??? Chiar credeți că e o explicație credibilă??? La fel și cazul din Cămărzana tot de Revelion cu 60 de persoane și despre care nu s-a scris aici! Ce interesant că numai în zona folclorică crepusculară se întâmplă așa ceva?!

  5. Beny Kira Răspunde

    Ăsta dansează la PSD!

  6. Jan Răspunde

    Un mincinos. Dar cine îl crede. Amendat și pus la punct. Încă mai are curajul să batjocorească instituția statului și oamenii legii ???.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.