Ultima actualizare: azi, 19:37

Naţionale

VIDEO. Revoltător! Ambulanță trimisă să preia un copil rănit, atacată de turiști deranjați de zgomot

Incident revoltător la Buşteni. O ambulanţă trimisă să preia un copil rănit a fost blocată de mai mulți turiști deranjați de zgomot. Oamenii au năvălit cu bulgări şi cu vin fiert asupra autospecialei, sub pretextul că semnalele acustice le-ar fi speriat copiii. Un salvator montan a intrevenit să liniştească spiritele, dar a fost bruscat.

Un salvamontist al Serviciului Public Județean Salvamont Prahova a intervenit după ce un mai multe persoane a atacat ambulanța cu bulgări de zăpadă, susținând că semnalele acustice ale salvării le-au speriat copiii. Un martor a filmat  momentul în care turiştii blochează accesul ambulanţei şi devin recalcitranţi. Salvatorul montan a încercat să aplaneze starea de agitație, dar unul dintre turiști l-a bruscat şi l-a determinat să plece.

Niciun ofiţer de ordine publică nu se afla în zonă în momentul respectiv, deşi, pârtiile de pe Valea Prahovei erau arhipline. Salvamontistul a solicitat, însă, personal intervenția jandarmilor. Aceştia i-au amendat pe trei dintre indivizii recalcitranți.

16 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Numai la noi se poate asa ceva,sa opresti Ambulanta ! Revoltator ! Unde au fost Jandarmi ? Era partia plina de “BUGETARII” ,si nici un Jandarm ? Cine-i vegheaza pe amarati de BUGETARI ? Se poate asa ceva sa-i deranjeze cei de la Ambulanta !

    • Cetateanul turmentat Răspunde

      S-a intamplat in weekend.
      Deci, putea fi oricine.
      Ai incalcat legea si te-au amendat de esti asa nervos, cumetre?

  2. Satmarean Răspunde

    Erau țepeni precis !!!

  3. Satmareanca Răspunde

    De obicei rromii fac de-astea !!!

  4. Norick Răspunde

    Cei 7 ani de acasa.

  5. obiectiv Răspunde

    Aproape nimic din ce se scrie nu este pe video. Acuma şi sirena ce rol are în staţionare sau chiar şi în mişcare dacă n-are viteză?

  6. remus pop Răspunde

    in valahia se poate ori ce …….mundriile tari…
    CU ASTA SA VA MINDRITI ….

  7. Satmarean 1 Răspunde

    Muzica data tare nu- i deranja pe copilasi??? Din pacate in ziua de azi unii doresc sa- si tina progeniturile intr- o bula de sticla ! Daca avea copilul lor ajutor tot asa procedau? Atunci era problema ca nu vine intr- un minut. Asa se intampla si cand politia imobilizeaza un infractor pe strada. Lumea fraternizeaza cu infractorul. Suntem un popor de toata jena.

  8. Soul Răspunde

    Sai fie rusine oamenilor de acolo. Trebuiau sa primeasca minim 5.000 de euro amenda + dosar, sa invete minte. Taran de 2 bani. “Zgomotul deranjeaza copilul” mai daten …. de aici. Acolo langa el bubuie muzica abia se aude ambulanta dar pe el ala il deranjeaza.
    In situatii de genu unde sunt jandarmii ? Unde sunt regurile de distantiere ? sau daca mergem la munte acolo nu se mai aplica ?
    Din cate am vazut din video minim 10 amenzi putea sa fie dat lejer, acolo trebuiau sa jandarmi dar e prea frig si e mai comfortabil in masina.

  9. Bogu Răspunde

    Fantastic cata ura se poate genera in comentarile scrise la adresa articolului. Unul jigneste BUGETARII (cu litere mari), altu are treaba cu valahii, altu-si caca tara si neamul. Esenta articolului este ca cativa au facut scandal si au fost amendati. Restul aspectelor (lipsa distantarii, muzica de club care bubuie, parinti agresivi) sunt exemple pe care sa nu le urmam.

  10. Ionica Răspunde

    Taranii sudisti din Valahia….Anafabeti cu dintii cariati

  11. radical2 Răspunde

    Ce popor necivilizat. Bine ca cu BMWu e voie pe partie.

  12. Pap Remus Răspunde

    NEAM DE STRAITA ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.