Ultima actualizare: azi, 08:53

Locale

Weekend plin de amenzi la Satu Mare. Zeci de șoferi au rămas fără permis

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 8 – 10 ianuarie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 260 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, în perioada 8 – 10 ianuarie, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 260 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 93.400 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 27 conducători auto, astfel:

  • 13 șoferi, cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h;
  • 2 dintre aceștia au efectuat depășiri neregulamentare, încălcând marcajul longitudinal continuu;
  • 10 șoferi a fost depistați de polițiști sub influența băuturilor alcoolice, având concentrații alcoolice între 0,03 mg/l și 0,32 mg/l, alcool pur în aerul expirat;
  • alte 2 permise de conducere au fost reținute de polițiști pentru diverse abateri la regimul rutier.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

9 comentarii

  1. dr.Raed Răspunde

    au dat in weekend,cat pentru toata saptamana, ca de azi au zis ca nu mai dau amenzi

  2. Garcea Răspunde

    astea sub 0.1 ar trebui scoase , este o prostie tipic romaneasca , atata poate cauza o gramada de chestii : clatitul gurii cu apa de gura , consumul de dulciuri,muraturi , existenta unor bacterii in intestine, after shave , ba sunt medicamente cu continut de alcool ,am vazut cu ochii mei intr-un prospect .
    Sa nu mai zic ca multi se dau cu spirt pe mana in masina ….se evapora ,se inhaleaza ….si iese la “suflat” , ca fiole nu mai sunt.

    • Golf Răspunde

      În cazul acesta poți să ceri recoltare de sânge și scapi de problemele dar cu timpul pierdut.

      • Driver Răspunde

        La un prieten s-a spart 1 litru de tuica in masina si a iesit cu alcoolemie si la testul cu sange .Orice cantitate de alcool inhalat intra si in sange , prin plamani , la fel ca nicotina din tigara.

  3. Gogu Răspunde

    Eu m-am dat cu after shave Brut pe fata ,bine de tot , apoi am suflat in tester si arata 0.3 !

  4. Parizienne Răspunde

    La noi in Franta dupa o masa la restaurant lumea bea un pahar de vin ,ca asa e obisnuinta ,sa digere mai usor , si nu e problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.