Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Adrian Cozma, despre schimbarea lui Radu Bud: Trebuia să avem prefect; n-am participat la nicio ședință

Preşedintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, a declarat că decizia de împărţire a posturilor de prefecţi a fost luată de liderii naţionali ai partidelor, el nefiind prezent la şedinţă.

Adrian Cozma susţine că actualul prefect, Radu Bud, este unul dintre cei mai experimentaţi din ţară şi şi-ar fi dorit să îşi poată contnua activitatea.

“Sigur că mi-am dorit ca actualul prefect să-și poată continua activitatea fiindcă e printre cei mai experimentați din țară pe zona asta, dacă nu e cel mai experimentat, dar negocierea n-a depins de mine. PNL nu putea să ia toate posturile de prefect, iar Satu Mare e un județ mic. Sigur că ținând cont de specificul demografic și de alte lucruri care doar aici la noi au și o anumită simbolistică, trebuia să avem prefect. În niciun caz nu e vorba de forța unei organizații județene de a-și impune voința fiindcă organizațiile puternice din PNL n-au obținut funcția de prefect. Vorbim de Cluj, Timiș, Arad, Suceava, Sălaj. Nici la București nu avem prefect. Echipa de negociere a fost una foarte restrânsă formată din președinții partidelor la nivel național. N-am participat la nicio ședință, ca de altfel nici ceilalți colegi din alte județe”, a precizat Adrian Cozma.

Postul de prefect al judeţului Satu Mare va reveni UDMR, urmând să fie ocupat, cel mai probabil, de actualul subprefect, Altfatter Tamas.

12 comentarii

  1. Rita Pavonea Răspunde

    Sunteti tradatori de neam si tara ,iar inaintasii vostri se rasucesc in morminte !! Nu va e rusine,tradatorilor ???!!!

    • c-block Răspunde

      Te rog verifică descendența, adică familia lui Cozma. Apoi vorbește de trădare. Dar care trădare, mă rog???

    • Adi Răspunde

      ce credeați că pe acest individ îl baga în seamă cineva. Un mincinos foarte bine aveți ce ați votat .

  2. ;)))) Răspunde

    Pe cat ii cozma de mare zmeu in satu mare pe atat ii nimeni in drum la bucuresti,are dreptate cand zice ca nu a participat la sedinta!,…..nu l-a bagat nimeni in seama si nici nu i-a cerut parerea referitor la numirea prefectilor,acuam se pune intrebarea domnul Bud o i-a si pe sefa de cabinet dupa el sau adisor a negociat si pentru ea la insistentele analfabetului de Benny Kira……urmarim cu real interes!!!:))))

    • realitate Răspunde

      Nici pe marele primar Boc nu l-a băgat nimeni în seamă la negocieri așa că și el este supărat. Eu cred că are dreptate în ce povestește Cozma. Probabil s-a discutat în cerc restrâns pentru a se evita “negocierile” interminabile. A se citi tragerile de sfori în varii direcții.

  3. Nelu Fotomodelu Răspunde

    Imi vine sa-mi trag palme ca am votat aceasta gasca galben-hepatita ! Ba chiar mi-am pus si familia sa-i voteze iar acum ma injura zilnic fiecare ! Nu mi-am dat seama ca de fapt votez kk-niul ga ozarului bashescu !

  4. unguru Răspunde

    ati facut fix pwla cu prefectul vostru, sa vedem acum cu prefectul nostru

  5. augustin Răspunde

    Sa comenteze cine a participat la vot.Dupa o prezenta catastofala de 31% mai aveti si pretentii.Tradatori de tara sunt cei care nu se prezinta la urne.Daca la nivel de tara am fi avut o prezenta de 45%cat este cea mai mica din Europa la parlamentare ar mai fi avut UDMR-ul 5 prefecti?

  6. Norick Răspunde

    Avem nevoie de un Ardeal independ.

  7. Ardeleanul Răspunde

    Cosma un nimeni in drum ,un oportunist smecheras si unul dintre marii tradatori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.