Ultima actualizare: ieri, 21:59

Publicitate

ANTAL Service – îţi rezolvă toate problemele maşinii! Aparatură de ultimă generaţie, mecanici profesionişti

ANTAL Service – îţi rezolvă toate problemele maşinii! Aparatură de ultimă generaţie, mecanici profesionişti. Pentru a fi mereu în siguranță și confortabil în timpul deplasărilor, mașina dumneavoastră trebuie să beneficieze de o îngrijire și o întreținere impecabile. Atunci când autoturismul ce este martorul tuturor călătoriilor urmează să fie supusă unei intervenții trebuie să vă asigurați că se află în cele mai bune mâini.

La noul Service Auto Antal din municipiul Satu Mare veți găsi întotdeauna mecanici cu adevărat profesioniști și aparatură de ultimă generație, astfel încât mașina dumneavoastră să fie pregătită din toate punctele de vedere. La Service Antal veți găsi un service auto de încredere, capabil să rezolve toate problemele pe care le are mașina dumneavoastră. De la diagnosticarea computerizată, diagnosticarea/repararea șasiului și încărcarea instalației de climatizare, până la măsurarea temperaturii lichidului de răcire sau verificarea suspensiei.

Foarte important de menționat faptul că mașina dumneavoastră, indiferent de marcă sau model, va fi supusă unei evaluări imediat ce a intrat în service, iar după identificarea problemei mecanicii se vor și apuca de treabă.

De asemenea, Service Auto Antal este total transparent în privința prețurilor atât la manoperă cât și la piesele auto achiziționate prin intermediul service-ului. Piesele greu de procurat pot fi obținute în decurs de 24 până la 48 de ore, iar șoferul decide dacă va solicita o piesă nouă originală sau refabricată, dar mai ieftină, în locul celei vechi, defecte.

Antal Service Auto funcționează în municipiul Satu Mare, pe strada Anton Pann numărul 67.

Service-ul este deschis de luni până vineri între orele 8-17, iar programările se pot face la numărul de telefon 0748.839.596. Totodată, noul service auto efectuează intervenții și înafara orelor de program!

Un comentariu

  1. mae Răspunde

    aveti grija la mecanici stai sa vedeti ce reparatii fac si daca schimba piesele ,,,,,,,,sint multi smecherii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.