Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

VIDEO. Sute de hectare de teren inundate în județul Satu Mare! Baloți uriași, sub ape

Sute de hectare de teren au fost inundate. astăzi, în apropierea localității Moftin, în județul Satu Mare! Reporterii PortalSM au surprins imagini cu râul Crasna, din care se vede cum, în urma ploilor abundente, râul a ieșit din matcă și a inundat sute de hectare de teren.  

Meteorologii au transmis un avertisment de cod portocaliu de inundații în următoarele patru zile atât pentru județul Satu Mare, cât și pentru alte județe din România. Atât râul Crasna, cât și Someș vor fi afectate. Hidrologii anunţă scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare.

8 comentarii

  1. România Răspunde

    Am așa o “părere” despre “gospodarul” care a lăsat încă din vară baloții în câmp dar mai bine nu spun!!! Decât să cheltuie bani pentru balotare mai bine lăsa să putrezească în câmp. Pe cuvânt.

  2. ciprian Răspunde

    An de an, aceleasi probleme cu inundatiile ,dar nu le rezolva nimeni…bine ca facem sali de sport la sate in loc sa facem niste diguri de protectie

    • Norick Răspunde

      Diguri de protectie exista hombre . Uitat-te la poze inaite sa comentezi… 😛 🙂
      Peace! 😛

    • Hai..hai Răspunde

      @ciprian, ca digurile să asigure volumul de retenție necesar trebuie efectiv mutate mai la distanță de cursul de apă. Cel puțin pe Crasna asta e baiul. Pe timpul lui Ceaușescu trebuia asigurat cât mai mult teren agricol, știi bine. Acum de la cine, cum și din ce bani să iei teren privat agricol ca să muți digul și cu ce bani să execuți lucrarea. E vorba de sute de km și pe ambele maluri!

  3. Garuboz Răspunde

    Pai trebuiea dus undeva la inaugurare umflatu .

  4. Valahu Răspunde

    @nepot de Cocciolina te crezi destept dar esti prost de bubui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.