Ultima actualizare: ieri, 22:14
Locale

Aveți grijă! Începe întrecerea între polițiști. Obligați să raporteze amenzile aplicate

Sindicatul Europol a publicat, joi dimineață, un „document emis la nivelul Poliției Române care dă startul vânătorii de amenzi.”

,,Am intrat în posesia unui document emis de la nivelul Poliției Române care dă startul “vânătorii de amenzi”. Polițiștilor li se impune să raporteze zilnic, până la ora 23:00, numărul de contravenții aplicate, defalcat, amenzi/avertismente”, explică Sindicatul Europol.

Sindicatul Europol atrage atenția că este pentru prima dată când există un asemenea interes vădit din partea MAI pentru amenzile aplicate de polițiști, dar și prima dată când se induce în subconștientul acestora că numărul de amenzi aplicate arată performanța.

,,Este pentru prima dată când există un asemenea interes vădit din partea MAI pentru amenzile aplicate de polițiști. Și este tot pentru prima dată când se induce în subconștientul polițiștilor că numărul de amenzi aplicate este un “indicator” de performanță. Condamnăm ferm aceste acțiuni de intimidare la adresa polițiștilor care au scopul de a-i obliga să aplice amenzi populației. Ne punem speranța că polițiștii nu vor accepta această “normă” iar în situația unor presiuni din parte șefilor, vom interveni prompt!”, mai spun cei de la Sindicatul Europol.

14 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  Bacsamă amu începe adevăratul război între conducerea MAI și protestatari . No, vo trăbuit proteste, no ia de aci !!!

 2. garcea Răspunde

  Nu sunt bani la buget si asta e o metoda de a face , la fel este si la celelalte organe de control.

 3. Jan Răspunde

  Așe-i cum zâci garcea. Trăbă bani la bujet !

 4. Unu' Răspunde

  Adică vor începe pulițaii să-și facă treaba?
  Io mă bucur!
  Dar sper să-și facă simțită prezența peste tot, nu doar la pândă de vitezomani, ci și în oraș, la trecerile de pietoni, la parcările pe trotuare, la bicicliștii care circulă pe trotuare, etc!

  Cine circulă normal, legal, nu are motive să se sperie, restul … șo pe ei și pe mama lor!

  • altu Răspunde

   @unu,ce naiv poți fi. Crezi că își vor bate capul cu cele enumerate de tine. 5 năsucuri afară din mască și planul e gata, fără stres , fără efort,plus că nu vor avea de aface cu adevărații infractori care sunt periculoși. Guvernul Meu cântă acum :”Să vină banii, să vină banii,la băieți”.

   • ... Răspunde

    Și între timp ucigașul actriței Gabriela Dorgai se plimbă liber de mai bine de 6 ani! Sper că poartă mască! Altfel poate că ……😱😤🤮😪😭 E pură bătaie de joc la adresa contribuabililor cinstiți și în general la adresa gestionării banului public.

   • H&R Răspunde

    @altu ai uitat Fara numar, fara numar (sa vina banii)

    • hAuleuMaica Răspunde

     Eu acolo înțeleg ,un raport de activitate cu masuri, nicidecum un plan de măsuri.Depinde cum ții ziarul sau laptopul.

 5. Nae Răspunde

  Nici o problema, aplicati, amenzile cuvenite raportate la gravitatea faptelor, dar tuturor, fara exceptie, inca odata “fara exceptie”. Nu ma refer doar la incalcarea legislatiei rutiere.

 6. Romanistan citizen Răspunde

  Mda. Acum aș putea povesti despre un vecin purtător de uniformă albastră cum respectă cum se spune “la rupere” de luni de zile acele ordonanțe de urgență celebre. Iar când îi spun după niște priviri intelijente cu care mă măsoară îmi pune în vedere ceva lucruri contondente și ceva și mai urât referitor la strămoșii mei. Că vezi Doamne el îi polițist!!!

  • Satmarean Răspunde

   Înseamnă romanistan citizen dragă că nu ești de partea legii, ești dusman cu politia și asta nu e bine, absolut deloc !

 7. AziNu Răspunde

  Nu e neconstitutional faptul ca incurajezi omu sa sea amenda? Ca si cum ar pune pe aia de la antidrog sa gaseasca drogati si ti-ar pune in buzunar niste droguri ca sa te amendeze

  • urbanism Răspunde

   În țara asta este legal ce vor unii, adică guvernanții. Și se aplică legile care ne convin. Vezi legea pensiilor dar nu numai. Pot să enumăr repede încă vreo 10 care sunt valabile dar nu se aplică. Apoi ne mirăm. Eu nu.

  • Vulpea bi-polara Răspunde

   De unde vonvluzia ca se impune? Pur si simpku, in sfarsit, cineva ii intreaba ce-or facut o zi intreaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.