Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Conducere nouă la Protecția Consumatorului Satu Mare

Conducere nouă la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare. Conducerea instituției va fi preluată de Valentin Breban.

,,Începând cu data de 01.03.2021, Breban Valentin Ioan va exercita cu caracter temporar funcția publică de conducere de comisar-șef adjunct în cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (Cluj), respectiv va coordona activitatea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare.

Breban Valentin Ioan este în acest moment comisar superior în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare iar  promovarea pe funcția de conducere se face în baza ordinului 61/2021 al președintelui Autorității naționale pentru Protecția Consumatorilor, Eduardt Cozminschi’’, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

3 comentarii

  1. George Răspunde

    A revenit vali vijelie breban,ca doar a mai fost sef la consumatori in vremea PD_L_ul,s_a reactivat ca cosma alt PD_L_ist apus….PNL_list maret!!!….aceleas naravuri ca in vremurile lui basescu…..bagabontii ce sunteti!

  2. Lili Răspunde

    Conducere “noua”????? La vremuri noi tot NOI ……

  3. Mimi Răspunde

    Apoi nici PNL nu e un alt fel de partid! Funcționează la fel ca celelalte partide! Au uitat ce au promis înainte de alegeri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.