Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

USR Satu Mare a stabilit cine va fi subprefect: Lavinia Anamaria Kiss

USR Satu Mare a stabilit ca funcţia de subprefect al judeţului Satu Mare să fie ocupată de Lavinia Anamaria Kiss.

În urma propunerilor filialei județene, Biroul Național al USR a validat ocuparea funcției de subprefect al județului Satu Mare de către Lavinia Anamaria Kiss, anunţă liderii formaţiunii, pe Facebook.

Lavinia Kiss are 34 de ani, de profesie este economist, cu experiență profesională de 13 ani în domeniul bancar, din care mai bine de 9 ani în management.

“Abilitățile de comunicare și relaționare, precum și cunoștințele de economie, strategie, negociere și resurse umane, Lavinia le va pune în practică în poziția de subprefect. Maturitatea profesională și cunoștințele mediului politic dobândite în USR, o vor ajuta pe Lavinia să se asigure că principiile USR PLUS: transparența și meritocrația vor fi respectate în Instituția Prefectului”, au transsmis cei de la USR.

“Din postura de subprefect, intenționez să urmăresc cheltuirea cu chibzuință a banului public, voi monitoriza oportunitățile de dezvoltare a județului, și voi susține investițiile în domenii prioritare precum sănătatea și educația”, a declarat Lavinia.

Amintim că funcţia de prefect va fi ocupată de actualul subprefect, Altfatter Tamas iar cealaltă funcţie de subprefect de către actualul prefect, Radu Bud.

9 comentarii

  1. Milano Răspunde

    Parasuta!

  2. Oșan Răspunde

    Fă treabă puțukă!!!

  3. vasile Răspunde

    “Din postura de subprefect, intenționez să urmăresc cheltuirea cu chibzuință a banului public, voi monitoriza oportunitățile de dezvoltare a județului, și voi susține investițiile în domenii prioritare precum sănătatea și educația”, a declarat Lavinia.

    Institutia Prefectului are un anumit statut, organigrama si rol in dezvoltarea judetului Satu Mare.
    Doamna propusa deocamdata habar nu are de aceste lucruri, oricum pe langa prefect va fi doar de decor.

  4. c-block Răspunde

    Să explice cineva la tanti aista care este fișa postului la subprefect. Văd că iar “promovăm” o “valoare” din asta incontestabilă. Dar să-minexplice tituli cineva ceva. Altfatter vine de la finanțe, asta de la o bancă. Care-i totuși șmecheria? Doi finanțiști grămadă? Măcar unul de era jurist că vezi Doamne se mai dau și avize de legalitate, probleme de fond funciar. Sau banca stă să intre în faliment?

  5. jo Răspunde

    fatuk asta incurca sula cu prefectura, asta se crede la consiliul judetean nu la prefectura, sau la dsp/isj
    habar nu are cu ce se mananca functia asta de subprefect, mai bine ar ramane la conturi bancare !

  6. nedumerit Răspunde

    Ce treaba are economista cu prefectura ?

  7. vasile Răspunde

    Altfater Tamas are si pregatite juridica pe langa cea economica, oricum aceasta doamna va fi doar manechina la Prefectura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.