Ultima actualizare: azi, 21:50

Locale

Coronavirus Satu Mare: 52 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 12 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 757.676 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 703.966 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.550 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 19.277 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 11.02.2021 (10:00) – 12.02.2021 (10:00) au fost raportate 77 de decese (49 bărbați și 28 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Botoșani, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 9 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 19 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 22 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 26 decese la categoria de peste 80 de ani. 74 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 3 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.019. Dintre acestea, 973 sunt internate la ATI.

8 comentarii

  1. Dr Haus Răspunde

    Acum e linistea dinaintea valului 3, deja in restul tarilor varianta mai infectanta de Britania incepe sa devina dominanta ,si a inceput marirea numarului de infectii .Irlanda a inceput obligatoriu si testarea tuturor contactilor si numarul de infectati gasiti e mult mai mare .La noi liniste ,se fac teste putine ,se gasesc putini .
    Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

    • cris Răspunde

      Perfect de acord cu ce spui, doar ca ai uitat sa adaugi si ca la noi in raportarea numarului zilnic de noi infectati nu se adauga si cei din focare ( inca ). Metoda neaos romaneasca care scade numarul celor declarati infectati zilnic si implicit are repercursiuni asupra incidentei la 14 zile.

    • Dr Haus Răspunde

      Abia astept sa mooor cu covidu-n brate!

  2. Profesorul Răspunde

    CIFRE OFICIALE. 573 de cazuri de COVID confirmate în școli, la patru zile de la redeschidere

  3. Altu featuring DrHaus Răspunde

    Abia astept sa mooor cu covidu-n brate!

  4. Press Răspunde

    În cursul lunii ianuarie, ca urmare a exploatării unor date de interes operativ, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, mai multe persoane care călătoresc în Uniunea Europeană își procură adeverințe false, care atestă că au efectuat teste COVID (PCR), al cărui rezultat este negativ. Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că gruparea punea la dispoziția cetățenilor care călătoresc în Uniunea Europeană adeverințe false de testare Covid, contra sumei de aproximativ 200 de lei”, spun anchetatorii.

    Polițiștii, alături de colegii de la frontieră, au descoperit astfel de adeverințe false asupra persoanelor aflate într-un autoturism atunci când acestea voiau să părăsească țara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.