Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

COVID-19 | Noi decese în județul Satu Mare, inclusiv un bărbat de 38 de ani

Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 8.911 vindecări și 192 decese cauzate de coronavirus. Persoanele decedate, două femei cu vârsta de 68 și 79 de ani, internate la spitalele din Carei și Negrești-Oaș, și un bărbat, cu vârsta de 38 ani, internat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Toate cele trei persoane prezentau multiple comorbidități

La nivelul județului Satu Mare, în data de 27 februarie 2021, se află în carantină la domiciliu 659 persoane.

În intervalul 26.02.2021 (10:00) – 27.02.2021 (10:00), la nivel național, au fost raportate 54 de decese (29 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Botoșani, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Galați, Hunedoara,  Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș și București.

2 comentarii

  1. Opinie Răspunde

    Care e noutatea deceselor? !!!!!!!!

  2. y Răspunde

    Câteodată mă gândesc că oare voi, ziariștii aveți așa o plăcere din asta morbidă? Această pseudoștire seamănă izbitor de mult cu anunțurile grandioaso-gloriase de pe timpul împușcatului cu depășirea planului cincinal la producția de sfeclă de zahăr pe metru liniar sau de hectolitru de vin pe cap de oaie.😱🤪
    Bine, poate ziceți că nu știți asta că nu ați apucat vremurile. Dar eu unul am obosit și nici nu urmăresc aceste anunțuri cu “morți și răniți” ca după o bătălie. E obositor și după un an este deja irelevant. Serios.
    Eu tind să cred că sunteți obligați pe undeva să transmiteți aceste știri. De fapt sunt sigur de asta. Iar dacă sunteți obligați iarăși îmi aduc aminte de vremurile recent încheiate. Da, da. Alea cu Odiosul și cu Sinistra. Când articolele se nășteau practic la dictare și mai și erau cenzurate. Nu e bine copiii! Asta nu e mass media.
    Gata, am terminat și mă duc să urmăresc la Digi Animal World “Minunata lume a puilor de câine”. Sunt șanse să nu aud de covid.
    O zi bună la toți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.