Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Prefectura Satu Mare: 49 de cazuri noi de coronavirus în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 27 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 799.164 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 738.569 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.432 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 20.287 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 26.02.2021 (10:00) – 27.02.2021 (10:00) au fost raportate 54 de decese (29 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Botoșani, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Galați, Hunedoara,  Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș și București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani,  4 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 16 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 17 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 16 decese la categoria de peste 80 de ani. 50 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 4 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.832. Dintre acestea, 997 sunt internate la ATI.

 

16 comentarii

  1. Noua tulpină Răspunde

    În curând noua tulpină va face ravagii. Contagiozitatea mult mai mare înseamnă şi că iei virusul în spaţii deschise unde dobitocul care ţi-l dă este la 10m dar nu poartă mască. Autorităţile nu fac nimic, ele doar anunţă.

    • Cetateanul Răspunde

      Cel mai sigur ar fi sa te opresti din respirat . Asa sigur nu o sa te “infectezi” .

    • Altu Răspunde

      @radacina,stai dobitocule in casă nu ieși afară. Nu deschide geamul că intră tulpina și frunzele. Poarta vreo 10 măști,sau nu respira să fii sigur. Faci o faptă bună,salvezi stratul de ozon și rămâne mai mult oxigen. Fii altruist și nu respira. Toți cei ca tine să urmeze acest exemplu. Nu respira ,să salvezi o viață. Disperați puteți fi unii. Du-te în peșteră să nu te contamineze nimeni, disperatul pământului.

      • Cetateanul Răspunde

        Da, scapa lumea de un “consumator de codoi” . HA HA HA !
        Mai glumim, mai radem, sper ca s-a inteles, “liderii” au vazut ca oamenii sunt usor de prostit pe fata si au plusat cu asa-zisa pandemie de covizi !

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Cum e vb de covid și sar repede sa jignesc @Cetateanu și @Altu. As fi curios daca ați gusta puțin și voi să vedeți cum este( febră,saturație 85%) ,tot așa ați vb?

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Doamne ajuta- ti!!!!

  4. Homongus Răspunde

    Altu e un amarat din horeca, nu se gandeste cu cat situatia e mai proasta, va avea mai tarziu acces la ciubucul lui de toate zilele. In curand se inchid toate,pt ca situatia se strica, daca militau pt respectarea adevarata, nu de forma, a masurilor de prevenire, situatia era mai buna, lumea avea mai multa relaxare, dar el este la fel ca politicienii romani, prost si contraproductiv.

    • Cetateanul Răspunde

      Lasati-l in pace, este mare admirator si sustinator al D-nei Sosoaca!

    • Homongus Răspunde

      Nici acum nu mi-a picat fisa că deja de un an de zile nu poate lucra omul că deh stă acasă! Așa e când vine salarul cu tot cu sporuri și pe nemuncă! Horeca sau nehoreca dar există un risc maxim ca afacerea multora din prea multă siguranță să se închidă și după aia să nici nu se mai deschidă! Întrebare: Unde este planul ăla de relansare al lui Cîțu? A văzut ceva cineva? E ușor să dai sfaturi când omori încet dar sigur sectoare întregi! Acum sectorul auto iar se va bloca. Ăla care dă 25-30% din volumul exportului! Să văd eu după aia pe Cîțu de unde mai scoate el creșterea aia desenată teoretic a economiei? Cu teoria stăm bine, practica ne omoară.

      • H&R Răspunde

        De unde o sa ia Citu bani? Mai luam credite de la IMF sau de undeva. Nu suntem inca destul de adanc in datorii.

    • Altu Răspunde

      @homo-su(n)gust, înainte de a comenta, fă un pic de ordine în cap,pune-ti ăia doi neuroni pe care îi ai la treabă și exprimă-te mai clar și mai coorent. Din ghiveciul tău, atât am înțeles că toți care nu fac parte din secta covid lucrează în Horeca,total greșit. Amărât ești tu și cei ca tine care deja aveți probleme psihice de frica covidului. Din cauza fricilor voastre ,eu trebuie să port mască și până la urmă voi fi obligat să mă vaccinez. Din această cauză, la toți fanii covid le urez un cât mai sigur și rapid Cancer.

      • Altu Răspunde

        Corecție -“coerent”

      • Acelaşi Răspunde

        Asta-i înţeles tu? Eşti dus rău cu pluta. Dorinţele şi blestemele tale sunt patologice. Dacă Dumnezeu există te va pedepsi, dacă nu există vei mai produce mult venin pe portal. Te-a afectat rău pandemia.

        • Altu Răspunde

          @Acelasi, dacă Dumnezeu exista tu nu erai. Așa că din moment ce Încă exiști … . Văd că te-ai simțit în urma urării,sub câte pseudonime postezi aici?

  5. Profesorul Răspunde

    Deschiderea școlilor din 8 februarie a dus la dublarea cazurilor de COVID-19 la copii, în România. Medicul Mihai Craiu este cel care a tras semnalul de alarmă, după ce analizat un studiu făcut public recent de Institutul de Sănătate Publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.