Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

COVID: 60 de profesori s-au vaccinat la Satu Mare. Imunizarea continuă

Campania de vaccinare pentru personalul din învățământ a debutat la mijlocul acestei săptămâni, iar în prima zi au fost imunizate zeci de cadre didactice din județul Satu Mare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în cursul zilei de ieri, joi, 25 februarie, au fost vaccinați 60 de profesori la centrul de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din municipiul Satu Mare. Vaccinarea cadrelor didactice continuă astăzi și în zilele următoare.

,,Programarea se va face după o altă modalitate și nu se efectuează în platforma informatică. Practic, instituțiile de învățământ centralizează lista cu personalul care dorește vaccinare, listele sunt centralizate la inspectoratele școlare, care le trimite la direcțiile de sănătate publică. DSP-urile efectuează programarea, iar beneficiarii vor fi înștiințați de inspectoratele școlare județene și de conducerile instituțiilor de învățământ”, a declarat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță.


În județul Satu Mare, vaccinarea continuă în cele patru centre de vaccinare situate în ambulatoriile spitalelor din Satu Mare, Carei, Negrești-Oaș și Tășnad, precum și în centrul comunitar de vaccinare situat în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” din municipiul Satu Mare, iar în acest moment imunizarea se face cu toate cele trei tipuri de vaccinuri, respectiv Pfizer, Moderna și AstraZeneca. Programarea se realizează pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.