Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Radu Panait, despre noii viceprimari: ,,Să aibă mai multe reușite decât predecesorii lor’’

Deputatul sătmărean Radu Panait a ținut să-i felicite pe noii viceprimari ai municipiului Satu Mare, spunând că USR-PLUS le dorește țțsă aibă mai multe reușite decât predecesorii lor”. Deputatul a explicat și motivele pentru care formațiunea pe care o reprezintă nu a acceptat oferta de a ocupa una dintre funcțiile de viceprimar. ,,Nu vom ezita să semnalăm derapajele executivului când va fi cazul”, a mai spus Panait.

,,Îi felicităm pe cei doi viceprimari ai municipiului nostru, și le dorim să aibă mai multe reușite decât predecesorii lor. Executivul a demonstrat în ultimii 4 ani că aceste poziții sunt pur decorative iar pe noi nu ne interesează o astfel de poziție onorifică. Chiar și fostul viceprimar a afirmat în campania electorală că executivul nu se sfătuiește niciodată cu viceprimarii iar noi, cei din USR PLUS am decis să nu acceptăm oferta politică de a ocupa o astfel de funcție; suntem consecvenți în decizii, ce am spus în campania electorală rămâne valabil. De asemenea, nu vom ezita să semnalăm derapajele executivului când va fi cazul. Avem o datorie față de toți sătmărenii și chiar și mai mult față de cei care ne-au acordat încrederea lor prin vot”, a declarat Radu Panait într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

8 comentarii

  1. unu Răspunde

    pai ghiarfas nu e din usr???

    • Lili Răspunde

      Gyarfas este de la PNL.
      Pe aceste idei ca nu are nicio putere de decizie referitor la viceprimar, subprefectul are?
      Mie mi se pare ca domnul deputat nu vrea sa aiba concurent la alegerile viitoare si face acum pe opozantul, de altfel fiind la putere la Bucuresti cu UDMR si PNL.
      A mai fost odata cand Barna nu a vrut sa intre la guvernare si vedem ca se repeta.
      Doar bla, bla, bla ….

    • Valer Răspunde

      Cei de la USR ne vând portul Constanța ,ne vand metroul , vând tot ce a mai rămas nevândute, un jeg de clasă politică nouă.
      Hoți de politicieni manipulați din exterior , slugi în genunchi .Jos cu voi .Hoți.

      • ... Răspunde

        Stai să vezi când nu peste mult timp va ajunge pe tapet privatizarea parțială a servciiilor de sănătate publică. Pentru că vor fi obligați. Atunci să vezi tu show!

    • Mircea Răspunde

      M….e USR
      M….e USR
      NEOMARXISTI NE VÂND ȚARA

  2. Beny Kira Răspunde

    Dl deputat vrea să fie si călare și pe jos. La putere la București, în opoziție la Satu Mare. E supărat că Primăria nu-i dă voie să construiască blocul cu 3 etaje de lângă Spitalul Vechi.

  3. Matrozul Răspunde

    Să explice dl Panait de ce nu l-a propus pe Mircea Ciocan in functia de subprefect, care are experiență în administrație și a propus-o pe doamna Kiss, o cvasinecunoscuta ?

  4. Adi Răspunde

    Iar acest individ ,băiatu ești în alt film de la voi cine să fie vice .Din cei patru consilieri USR doar ciurucuri , niște gâște bete fără expertiză , o rușine de consilieri .
    Panaite bani și proiecte nu gargară, ai auzit băiatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.