Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Cristescu îl contrazice pe Cozma: Problema Liceului din Tășnad nu s-a rezolvat

Deputatul Radu Cristescu spune că problema liceului din Tășnad nu s-a rezolvat, asta după ce Adrian Cozma a declarat ieri că Liceul Tehnologic din Tășnad va avea clasă de liceu cu profil tehnologic. Cristescu spune că, de fapt, ,,a rămas soluția propusă de Inspectoratul Școlar, care desființează secțiile reale ale liceului.’’

,,S-a rezolvat, nu se poate! Deși Cozma clamează rezolvarea problemei liceului din Tășnad, prin bătăi repetate cu cărămida în piept, întrevederea cu ministrul Cămpeanu a avut ca rezultat un fâs de tip ,,fix pix”. De fapt, a rămas soluția propusă de Inspectoratul Școlar, care desființează secțiile reale ale liceului. Spre nemulțumirea tășnădenilor, copii acestora vor trebui să bată zilnic zeci de km, dacă îndrăznesc să viseze să facă școală’’, a declarat deputatul Radu Cristescu.

15 comentarii

  1. Rrrr Răspunde

    Da acuma cine minte?

  2. Satmarean Răspunde

    Cristescule, du-te-n **** mea și taci din gură, papagalule!!!. Fă ceva și apoi vorbim !!!

  3. Jan Răspunde

    Nu tăt clăplănyi atâta din gură , fă ceva concret pentru orașu asta, așa cum te-ai lăudat, hai !!!

  4. Banditto Răspunde

    Ăsta e Sosocul de Satu Mare. În orice țară normală, un astfel de martafoi ar fi pleava societății!

  5. Rita Pavonea Răspunde

    Toti cei care ati comentat aiurea pana acum sunteti lingai penelisto-useristi ! Informati-va cine minte si apoi comentati ! Batalul n-a rezolvat nimic,clasa de liceu tehnologic era rezolvata demult iar oamenii doreau o clasa de liceu teoretic !

    • Tășnădean Răspunde

      Bine tu Rita, multă mintye mai ai și tu !!!. Mai bine du-te la o baie bună sau la un masaj !!!

  6. Pacpac Răspunde

    I- am citit declarația de avere: casa de vacanță în America Centrală! Păi asta e fals în declarații! Tara aceasta nu există! Apoi: 1400 de lei veni anual! Bravo, băiatule, te descurci bine! Din banii ăștia tii un copil la studii în străinătate, ti -ai făcut campania electorală și ti-au rămas si bani de trăit! Văd ca o duci Foarte bine sub guvernarea penelista!

  7. Energizant Răspunde

    Știe cineva dacă în politica satmareana a mai fost vreodată un individ atât de infect? Rușine celor care votează personaje ca acest mizerabil, de tip tomberon!

  8. Satmarean Răspunde

    Da cine **** mea l-o votat, că eu unul nicidecum !!. Poate pensionarii o votat PSD-ul și o ieșit papagalul ăsta de Cristescu deputat . Păcat !!!

  9. RELU FOTOMODELU Răspunde

    iar va ocupati de prostii ??DE CE CENZURATI ???

  10. unu Răspunde

    si coemnatriul meu a fost cenzurat deci portalul sm e cumva fan psd??

  11. unu Răspunde

    zicea govorel ca lui i se deschid toate usile la bucuresti desigur cand a fost la mircea cati oameni politici s-a ferfelit acolo la clubul de noapte , si cine stie cu ce ii santajeaza pe unii si acum.

  12. unu Răspunde

    sa vedem ce a facut govrel si uite cand a fost babut city manager si groparul olimpiei a ajuns sef de crasma , altu babut a ajusn spalator de covoare deci cam asta e .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.