Ultima actualizare: azi, 19:39

Naţionale

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Decizia a fost luată de conducerea partidului, a anunțat deputatul AUR Dan Tănasă.

Excluderea Dianei Șoșoacă din AUR a fost confirmată de deputatul AUR Dan Tănasă, la Antena 3, care a spus că ”doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român”. El a mai precizat că senatoarei i se trage și de la petrecerea cu lăutari pe care a transmis-o live pe Facebook.

Propunerea fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric pentru pozițiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar și în exteriorul acestuia.

 

 

18 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Foarte bine.

  2. H&R Răspunde

    1 aprilie e departe inca oameni buni.

  3. cârcotaş Răspunde

    Nu e bine, nebuna trebuia să rămână acolo. Dacă se curăţă AUR de nebuni capătă credibilitate.

  4. Gyuri Răspunde

    Nu a fost mebru AUR.
    Doar a candidat pe listele aur.
    Este membră a partidului neamul romanesc, a psd-istului Ninel Peia
    Atenție la capcane!

  5. H&R Răspunde

    Daca nu a fost membru AUR cum a fost exclus? Asa scrie in toate locurile. Scarboasa e politica asta.

  6. Sm Răspunde

    Vor fi ăștia din AUR cum vor fi dar au dat un exemplu bun. La ei cum apare un parlamentar certat cu legea este exclus. Au ciudați în partid pt că a crescut repede și în timp scurt au avut alegeri ,nu au putut verifica toate specimenele infiltrate. In schimb ,când un partid cu vechime și-a exclus penalii,ba din contră i-a apărat,miruit , numai să nu fie cercetați. Bravo ,conducerea AUR. Așa ar trebui să facă toate partidele

  7. kuki Răspunde

    Fofoloanca este penibila , natura nu este corecta fata de noi ca o suporta.

  8. c-block Răspunde

    De fapt nu s-a întâmplat nimic. Nu era membră AUR, așa că acum poată să-și dea drumul liber la guritză. Dacă încă nu era clar pentru unii că e un fel de adunătură de partid acum se pot convinge singuri. Dar la unii destul de mulți asta place.

  9. 007 Răspunde

    Mi-e greu sa inteleg cum mama dracului,voi(postacii de pe aici si aiurea) care va pretindeti detinatori adevarului suprem,atacati vehement un partid nou,fie el si AUR,care nu a participat nici la JAFUL TARII,nici la disolutia STATULUI in acesti 31 de ani.
    S-au ar trebuii sa inteleg ca sunteti la fel de ESCROCI ca cei(cacofonie admisa in contextul argumentatiei)pe care i-ati tot votat,indiferent de culorile politice afisate ?

    • Gyuri Răspunde

      007.
      Faci o cercetare și te convingi.
      Mai grav. Au participat la crime impotriva romanilor.
      https://youtu.be/4oaKkkI2dqo

    • c-block Răspunde

      @007, e cam același lucru ca și în cazul USR. Sunt și ăia niște foști și descendenți de foști revopsiți/rebotezați. Domină rândurile lor. Așa cum la USR dacă te uiți atent găsești nu una-două ci multe CV-uri “interesante_ca să nu spun semifalse în cazul AUR dai de foști nomenclaturiști sau alți asemenea. Nu poate fi ceva accidental pentru că nu e vorba doar de un singur caz. Sau destui cercetați penal pentru trafic de carne vie și alte minuni (caz recent cu lidera din Turda). Dacă vrei să fii altfel decât cei de până acum atunci curăță-ți singur rândurile. Nu cred că eu i-am pus pe loc eligibil.
      Dacă asta înseamnă reforma clasei politice atunci mai bine mă lipsesc de ea!😱😭🤮

      • H&R Răspunde

        @c-block. Pe mine ma aminteste partidele si politicienii astia traseisti mai ales, la masinile second vandute de samsari, cu KM trasi inapoi, revopsiti, cu carte service la zi (hehe) etc etc. Cumperi masina, nu stii ce si cum sta treaba cu masina, iar cu timpul incepe sa apara problemele, belelele si adevarul crunt. Cand cumperi totul este frumos si roz, dar apoi…..

      • m Răspunde

        Mie nu-mi prea plac oamenii de la AUR!Motive subiective!Dar trebuie să recunoastem că incă spun tare niste lucruri…Că nu le plac la penelistii hoti si frati cu pesedistii si mai hoti,inchipuitilor de la usereul penetrat de securitate si cu atât mai mult habotnicilor de la udemereu, e foarte bine bine!Inseamnă că spun ceva !Asadar stimati tovarăsi,ciocu mic si acceptati realitatea!Spun lucruri reale de toată lumea stiute,cu exceptia celor ce-si bagă capul in nisip sau in fundul ungurilor gen Y,H si retard etc!

        • H&R Răspunde

          @m te egy idiota vagy kisapam. Nem is ismersz te kis hugyagyu. Hiaba irom neked romanul, mert ugysem erted meg. Remelem magyarul megerted. Ha igy sem akkor komoly baj van az agyaddal baratom.

    • Ășâțî Răspunde

      Cacofonia ca cacofonie, dar “S-au ar trebuii”!!!???

  10. Gheorghe Răspunde

    Ce aveti mai oameni buni cu femeia??Cum sa ridici mana sau vocea impotriva unei femei care vrea binele boborului,voi nu auziti cum le zice,parca ar fi o amazoana luptatoare impotriva…tuturor?Boborul o vrea,boborul o doreste,boborul o idolatrizeazaaaaaaa,ea ne va salva de astia si de aia si de ceilalti.sa traiasca sososcaaaaa,amazoana si salvatoarea patriei.Ce le place unora cand o aud,cand o vad le curg balele de placere,ca vineeeee furtuna care calca totul in picioare.No amu haideti sa fiu si (aproape)serios.Pot sa inteleg multe lucruri dar sa vina un avocat si sa-mi spuna ca el detine adevarul,eu sincer ma indoiesc.Stiti de ce?prin natura profesiei lor ei sunt cei mai mari mincinosi si daca mai sunt si politicieni(ca si muierea asta)atunci sigur sunt mincinosii mincinosilor.Avocatii castiga bani mintind,(din vinovat ei te scot nevinovat,mintind)la fel si politicienii de oricare culoare sau foaita ar fi ei.Numai in Romania se poate asa ceva,sa fii dat afara de afara,sa fii parlamentar al unui partid dar de fapt tu sa nu faci parte din acel partrid.Este noaptea mintii ce se intampla,este pur si simplu strigator la cer cum reusesc politicienii sa manevreze mintile unora si sa ne invrajbeasca.In ce tara lui papura voda,malai mare,lucrul
    bi-nefacut traim?Pentru o cat mai clara parere despre lelea sosoaca va dau un link sa cititi ce spun cei care o cunosc si sunt colegi(sau nu?)in aur!!Cititi bine si intelegeti daca aveti cu ce.

    https://www.stiripesurse.ro/sorin-lavric-senator-aur-despre-care-diana-osoaca-a-spus-ca-a-vrut-sa-o-bata-se-vede-din-fizion_1639535.html

    • c-block Răspunde

      Aia nu e femeie. E o țață cu gura spartă, una care se vrea politiciană, o persoană de sex feminin, o scandalagioaică. Dacă vrei să vezi mai des astfel de personaje du-te în piața de vechituri, sunt acolo niște minoritare care vând rondiuri second-hand. Poți să te cerți cu ele live. Nu văd diferența. În momentul în care argumentele logice sunt umbrite de decibeli nu iese ceva bun. De țipat e ușor. Asta fac și fotbaliștii care simulează accidentarea pe teren. Dar mă rog, de gustibus non discutandum. Dacă îți place să o porți cu sănătate. Poți să și o păstrezi. Circ ieftin ce face. Apoi dacă și AUR se leapădă repede de ea îți cam dai seama ce-i poate pielea! Mi-e milă de soțul ei. Probabil când a intrat în parlament s-a îmbătat de bucurie. Va fi liniște acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.