Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Probleme la un bancomat de pe Drumul Careiului din municipiu

Probleme la un bancomat de pe Drumul Careiului din municipiu. Mai multe persoane au primit mai puţini bani decât au solicitat la bancomatul unei bănci de pe strada Careiului din municipiul Satu Mare. Mai exact, fiecărei persoane ce solicita o retragere de bani de la bancomat îi „dispărea” 100 lei, indiferent care era suma pe care o solicita spre retragere.

Incidentul a avut loc în cursul săptămânii trecute, iar oamenii nu au primit până acum nicio explicație, nici banii înapoi. Ei au solicitat atât băncii din Satu Mare explicații, cât și celor de la București, însă până în acest moment nu s-a soluționat sub nicio formă problema.

„Am pățit eu și încă cinci, șase persoane. Restul cred că nu au numărat banii. Toți care am fost acolo am avut lipsă 100 lei din suma retrasă. Și era o bătrânică care a scos de pe card 150 lei și i-au dat doar 50 lei. Am sunat pe loc la București, iar când am mers la cei din Satu Mare, când le-am zis problema, mi-au dat un formular să completez. 

Nu mi-au pus încă niciun ban. Îmi pare rău că sunt mulți oameni care nu numără banii…”, a spus una dintre femeile păgubite pentru PortalSM.

Reprezentanţii băncii au explicat că mai apar defecţiuni la aparate şi au dat asigurări că nu poate fi vorba despre nicio pagubă, din moment ce există sisteme informatice care verifică fiecare tranzacţie. Acest fel de probleme se rezolvă ulterior între clienţi şi bancă.

 

 

3 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Astia de la UniCredit au invatat de la Tiriac cum sa faca bani !😂🤣😁👍

  2. H&R Răspunde

    Au invatat de la hotii de bancomate cum si ce trebuie facut.

  3. Jetvisky Răspunde

    A mâncat coronavirusul,oricum are mutații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.