Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Drumul Livada – Orașu Nou intră în reabilitare. Adrian Cozma: ,,Am fost asigurat că vor începe lucrările”

Deputatul sătmărean Adrian Cozma a anunțat astăzi că drumul național Livada – Orașu Nou va intra în scurt timp în reabilitare. ,,E unul dintre obiectivele pe care vreau să le finalizăm cu prioritate”, spune Cozma.

,,Vești bune! Am avut o discuție foarte bună la Compania Națională de Autostrăzi și am fost asigurat că vor începe lucrările de întreținere la drumul național Livada – Orașu Nou. Spre sfârșitul lunii martie sperăm să se finalizeze și procedura de licitație pentru reabilitarea totală a drumului. E unul dintre obiectivele pe care vreau să le finalizăm cu prioritate!”, a spus Adrian Cozma într-o postare pe pagina sa de Facebook.

3 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Și eu care ziceam că îl voi vedea în fine și pe Cozma în vestă reflectorizantă și cu lopată în mână lucrând fizic la ceva!? Dar nu! Iarăși e purtătorul de vorbă a vreunui ministru !? Dar verba volant scripta manent! Sunt curios ce se va realiza din toate astea!😱🤔😲😰 De promisiuni e plin podul casei la fiecare dintre noi deja. Nu mă credeți? Care-i treaba cu drumul de centrură care trebuia să fie gata la finele anului trecut??? Promis și aia cu gurița liberală. Ca să nu mai vorbesc de despăgubirea proprietarilor!

  2. eu Răspunde

    Procedurile de licitatie se vor finaliza pe la sfarsitul lunii Iulie. Lucrarea de reabilitate o sa incepa in luna August cand este mai aglomerat si dupa prima ploaie apar din nou gropile in asfalt.

    • H&R Răspunde

      Poate in 4 ani o sa faca ceva. Oricum in al patrulea an o sa faca ceva sa vada tot poporul pentru noul vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.