Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Accident pe B-dul Lucian Blaga. Un șofer a decedat la volan

Un accident de circulație s-a produs în această dimineață, vineri, 5 februarie, în jurul orei 7.30, în municipiul Satu Mare. Un șofer a decedat la volan, în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Lucian Blaga.

Un șofer în vârstă de 61 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o altă mașină, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare. Șoferul de 61 de ani a fost găsit decedat la volan, iar potrivit primelor informații evenimentul are la bază cauze medicale.

În cauză urmează a fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Sursa foto: Facebook/Info Trafic Jud. Satu Mare

 

13 comentarii

  1. fffffpppp Răspunde

    Pentru ca la 61 de ani se merge la lucru. Ca sluga! Oameni buni, voi cand o sa traiti? Bagati-va pwla in tot ce nu va convine!

    • realitatea Răspunde

      Da. Altul care a cotizat mult si bine la sistem apoi nu a mai apucat sa primeasca inapoi nimic! Citu et comp multumeste!

      • Gyuri Răspunde

        Mda.
        Dacă era psd-ist ,parcă la 39 de ani se pensiona. Că mna. Așa e la psd. Ăia de 61 trebuie să plătească pensia mucosilor de 39 din psd, plus salariul de bugetar. Că doar la psd se poate.
        realitate care ești, lucrezi in privat sau…
        pe ajutor social?
        Sărăcie care ești!

        • SPARTACUS Răspunde

          pana unde fratilor?

        • realitatea Răspunde

          În privat dragul meu. Dar și eu am avut fraieri ca acest domn care a muncit de s-a spetit toată viața, ba în cazul cunoscut de mine chiar a avut și două locuri de muncă cât a trăit, primul lucru a fost să plătească cinstit totul către stat ca apoi alții obosiți să poate să iasă la 40 și ceva de ani la pensie specială. Apoi tot pe ăia îi vezi în varii funcții și cu speciala cu tot încasată. Că doară e pe merit și pe muncă, nu? Sper că nu vrei cazuri concrete.
          Adevărul e că asta e @realitatea cruntă.

  2. trecătorprin satu mare Răspunde

    Doamne ferește!

    • Vasile Răspunde

      Domnilor accidentul a fost la ora 6 si 45 minute .Va spune persoana care era in ceialalta masina implicata in accident .Multumesc Domnului ca am scapat fara sechele !Masina este sifonata rau dar nu conteaza.Multumesc domnului care a sunat la 122 si ma ajutat s-a ies din masina!Eram foarte bulversat si nu iam multumit dimineata.Am cunoscut-o pe sotia si fiica decedatului la politie unde au facut constatarea .Din spusele dumnealor decedatul lucra la Florisal dar era cardiac si avea tensiune mare deci nu stiu de ce nu ia intetzis medicu s-a sofeze si poate ca nu era nici apt de munca.Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei!

  3. Nimeni Răspunde

    Daca exista un Rai al meseriasilor tu sigur vei ajunge acolo. Dumnezeu sa te odihneasca-n pace!

  4. Gheorghe Răspunde

    Mai,mai ce face ura din (unii)oameni!!Omul mergea in treburile lui(poate ca nu la muncaca si ,,sluga”)ca oricare altul care nu sta cu mana intinsa la pomana politicienilor(oricare ar fi ei..egal psd,udmr,pnl,usr+aur…toti o apa si un pamant)si poate bolnav,poate lua si ei o pastila pentru tensiune,ca multi altii care se dau pe aici sau aiure mari zmei.Zic,nici unul dintre cei care dau din clanta pe aici,cu partidu sau alte flecareli,nu cunosc cauza dar trag una doua concluzii ca si cum am fi mari experti.Omu o murit,cum de fapt poate muri fiecare(tanar sau batran)cand se termina ata pe mosor si facem din asta subiect de a da vina pe unii altii…..pana cand atata nemernicie in capul unora…Cum sa-l numesti pe acest om fraier?,,Dar și eu am avut fraieri ca acest domn”….mai oameni buni da omul asta nu vo facut nici un rau,nu vo cerut nici un pahar de apa sau o coaja de pita si unii sariti sa va aruncati frustrarile pe un astfel de subiect.Acest om avea familie,copii,nepoti care-l regreta,care l-au iubit si cu care si-au dus viata(buna sau rea)impreuna.Cum v-ati simpti voi daca cuiva din familie i s-ar intampla asta si cineva ar face astfel de comentarii deplasate.Condoleante familiei si mai multa compasiune fata de semenii nostri care se plimba(inca)printre noi.Tic-tac,tic-tac ceasul bate…nu stii care urmezi si in fata Doamnei cu coasa esti un mare NIMENI oricat te-ai crede de grozav!!!Sa auzim de bine!!

    • cârcotaş Răspunde

      👍Ghiţă, le-ai închis gura!

    • realitatea Răspunde

      @Ghiuri dragă, nu aici și nu față de cei care vorbesc despre crudul adevăr ar trebui să fii Don Quijote și să te iei la trântă ci față de cei pe care de obicei le pupi în dos și care fac posibil să aibă loc asemenea nenorociri. Față de ei să fii viteaz. Degeaba mănânci tu maro. Și mai exersează punctuația sau alte cele. Exact la care duci cam lipsă. Toți cei care din păcate mai pățesc asemenea lucruri sunt considerați fraieri de decidenți și nu de mine. Dar acolo logica este afectată de apropierea pensiei speciale. Știi tu despre ce vorbesc, nu?😱😧

  5. Marian Răspunde

    Odihnestete in pace dragul meu unchi!

  6. 007 Răspunde

    Gheorghe draga, nu poți cere nimic celor care nu se pricep dar afiseaza aere de ,,destepti”, dandu-si cu parerea despre toate si despre toti. Sunt iremediabil pierduți în spatele etichetei afisate de ,,destepti” pe care o poartă cu ostentație. Evita-i! Iar dacă nu poți, striveste-i…prin scris ,desigur! Altfel, o vei duce tot așa, cu prostii, până la disoluție.Oamenii de acest tip sunt adeseanemernici si/sau narcisisti, preocupati mai ales de ei insisi si de ideile lor aberante, potrivit psihoterapeutului Steve Sultanoff, profesor-asistent in cadrul Universitatii Pepperdine (Los Angeles, SUA). “Creierul lor functioneaza pe alt tip de principiu,decat la cei logici si cerebrali,adica la ei functioneaza cam asa; “felul in care vad eu lucrurile este cel corect'”, chiar si cand nu este corect cum gandesc sau cand exista mai multe feluri care pot fi considerate corecte, a mai spus acesta.
    In concluzie,acest tip de indivizi ciudati se pricep la toate …dar in GENERAL LA NIMIC !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.