Ultima actualizare: azi, 10:57

Locale

FOTO. ISJ Satu Mare a distribuit peste 1.300 de laptopuri pentru elevi din 26 de licee

În data de 1 februarie 2021, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a primit și distribuit 1306 laptopuri, destinate celor 26 de unități de învățământ eligibile în cadrul Proiectului privind învățământul secundar (ROSE).

Aceste echipamente sunt destinate îmbunătățirii condițiilor de predare-învățare, pentru facilitarea învățării prin intermediul tehnologiei și al internetului, atât în cazul suspendării cursurilor, cât și în cazul desfășurării acestora în școală sau în varianta hibrid. Echipamentele au fost distribuite liceelor eligibile în conformitate cu comanda transmisă de inspectoratul școlar ca urmare a adresei MEC-UMPFE nr.307/31.07.2020.

Pentru fiecare liceu beneficiar, laptopurile au fost date în folosință gratuită elevilor care nu dispun de echipamente electronice proprii (desktop, laptop, tabletă), pentru a le permite participarea la activități de învățare care au o componentă digitală sau la activități de învățare online.

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Cineva a facut bani frumosi pe urma acestui business.

  2. H -and prost Răspunde

    Daca nu le dai la copii laptop… statu nu face nimica! Daca le dai atunci cineva ca de ce le dai… sau ba .. astia mai inteligenti: e manevra!
    Bun. Seara faina!

  3. H prost Răspunde

    Am scris asa prost pentru ca eu nu am avut laptop la scoala.. mersi!

  4. Bigus Răspunde

    Mai H@R careva vad ca vrea sa te sug@. Dar ca un vitel de 2 zile. Lasa sa faca. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.