Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. PNL și-a desemnat viceprimarii pentru Primăria Satu Mare

PNL Satu Mare și-a desemnat astăzi candidații pentru posturile de viceprimari în municipiul Satu Mare. Aceștia sunt Adelin Ghiarfaș și Stan Gheorghe.

Amintim că UDMR a încheiat un protocol cu PNL la nivelul județului Satu Mare. Prin urmare după ce PNL a obținut cele două posturi de vicepreședinte la Consiliul Județean Satu Mare, urmează ca reprezentații PNL să ocupe și funcții de viceprimari.

Decizia a fost luată în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean. Stan Gheorghe a mai fost viceprimar al municipiului Satu Mare în mandatul trecut, iar Adelin Ghiarfaș este cunoscut drept unul dintre cei mai implicați și vocali membri ai PNL Satu Mare.

Urmează ca propunerile să fie supuse votului în următoarea ședință a Consiliului Local Satu Mare.

5 comentarii

  1. mae Răspunde

    albule vreau sati vad fata hi hi hi ,,,,bravo ba facetii treaba succes

  2. Viki Răspunde

    Nu apucati nici voi nici guvernul vostru de pungasi si hoti ,craciunul 2021!…..cozma pazea sa nu te trezesti cu una dupa ceafa de la satmareni ,cand mergi pe strada, la ce atitudine criminala are guvernul tau si al lui Iohanis fata de romani si romania!!!

    • Charlie Răspunde

      Buna Seara. Unde va spălați creierul, ca am și eu unul mic de spălat și la antena3 nu mi-a placut cum a ieșit. A rămas cu pete

      • Gov Răspunde

        Cere audiență la Vasile Blaga și te ajută el . Cel care aduna banii de la pârliții de vameși la granița de vest . Poate te cheamă chiar la biroul lui de la Parlamentul European , unde a ajuns pe șest , strecurat pe lista PNL . Ce zicea Weber ? ” Fără penali în funcții publice ” .
        Patetic

  3. Szalma Jack Răspunde

    Iar apare cocosul zburlit ? Individul nu-si da seama ca e superpenibil ??Cine dracu il mai baga in seama ???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.