Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

FOTO. Un sătmărean invalid a rămas fără casă după un incendiu. Un preot luptă pentru a-l ajuta

Un sătmărean invalid a rămas fără acoperiș deasupra capului, după un incendiu. Preotul Gabriel Chereji, paroh ortodox în satul Cuța, comuna Socond, a anunțat că îl va ajuta pe sătmăreanul care trece prin momente extrem de dificile: ,,Voi fi trup și suflet până când îi vom amenaja o locuință”, a spus preotul.

Redăm, mai jos, mesajul preotului Gabriel Chereji:

,,Astăzi în parohia noastră a avut loc o mare TRAGEDIE, a luat foc casa unui credincios al satului Cuța, pe nume TIBERIU, care este invalid de un picior. Eu ca preot voi fi trup și suflet până când îi vom amenaja o locuință A la Z. Împreună cu domnul Primar Cornea Nicolae, primarul comunei Socond, ne-am organizat deja să ne ocupăm de lucrările noii locuințe. Astfel să fie o locuință socială, o colaborare frumoasă, Biserică și Primărie. Să ne-ajute Dumnezeu să ducem până la capăt angajamentul pe care l-am făcut și să aducem un strop de bucurie, celui care acum se află în suferință și necaz.”

Dacă vreți să dați o mână de ajutor, sunteți rugați să trimiteți un mesaj pe pagina de Facebook a Parohiei Cuța. (Link AICI.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.