Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

COVID. Șapte școli din județul Satu Mare, în scenariul roșu

Șapte școli din județul Satu Mare, în scenariul roșu. În săptămâna 15 – 19 februarie 2021, conform aprobării emise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în județul Satu Mare s-a înregistrat următoarea situație privind scenariile de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar:

– 119 de unități de învățământ și structuri arondate în Scenariul 1 (VERDE): participarea zilnică haplicarea tuturor normelor de protecție sanitară;

– 143 de unități de învățământ și structuri arondate în Scenariul 2 (GALBEN). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție; participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din celelalte clase/ani de studiu;

– 7 unități de învățământ și structuri arondate în Scenariul 3 (ROȘU): participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar; participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din celelalte clase/ani de studiu.

Incidența COVID în localitățile din Satu Mare

Conform anexei actualizate la Hotărârea CJSU nr. 3 din 15 ianuarie 2021, numărul localităților unde incidența depășește 1,5 cazuri/1000 locuitori este de 19 localități. Numărul localităților cu incidența peste 3 cazuri/1000 locuitori este de 7 localități. Comunele aflate în scenariul roșu: Apa, Doba, Micula, Odoreu, Păulești, Săuca, Turț.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.