Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Val de proteste în Capitală. Polițiștii sătmăreni au ieșit din nou în stradă

Val de proteste, marți, în Capitală. Mai multe manifestații publice de protest sunt organizate de sindicatele Polițiștilor, dar și de cele ale personalului sanitar, titrează Realitatea. Oamenii au ieșit în stradă nemulțumiți de proiectul de buget, care include o serie de măsuri de austeritate, precum și față de lipsa de dialog social.

Mai multe manifestații publice de protest sunt organizate de Federația Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual și Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. Oamenii protestează față de măsurile anunțate de Guvern și față de lipsa de dialog social.

Și cadrele medicale protestează, în fața Parlamentului, în ziua în care bugetul pe 2021 ajunge în Legislativ pentru aprobare. Medici, asistenți, infirmieri și brancardieri își strigă nemulțumirile față de înghețarea veniturilor.

Pentru a fi respectate prevederile legale în vigoare privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice și participarea persoanelor fizice la mitinguri sau demonstrații, activitățile vor avea loc în diferite intervale orare și mai multe locații.

Jandarmii bucureșteni au anunțat că vor fi prezenți la manifestații pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, inclusiv a restricțiilor impuse în contextul pandemiei covid privind desfășurarea unor evenimente în spațiul public.

SURSA: Realitatea

CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    da astia nu in strada ar trebui sa fie mereu?

  2. dr.Raed Răspunde

    MAI lucreaza cineva in tara asta,sau sunt doar eroi din prima linie?

  3. Gyuri Răspunde

    Mai lucrează cei din privat
    și câțiva din aparatul bugetar.
    Ăștia de îi vedem in stradă sunt votanți psd și sunt împinși de la spate fără voia lor, pt beneficiile exacerbate, oferite de partidul care îi manipulează.
    Și toate astea vin, pt ca să încep să miște lucrurile.
    Justiția se va pune pe șefii lor in curând si de aceeia fac mascaradele astea.
    Unde ați mai văzut muncitori săraci cu lideri de sindicat extrem de bogați? In România, bineînțeles.
    Acum sindicatele mafiote din sănătate, poliție șamd, își scot “robii” pe străzi, că doar ne-or îndupleca.
    Ei bine, NU.
    Treceți inapoi la muncă domnilor!

  4. Unu Răspunde

    Gyuri taci din gură nu tăt clămpăni atâta fără de tine. Marș înapoi pe bandă la lucru !!!

    • Gyuri Răspunde

      Unu.
      Te-ai uitat aseară la a3.
      Poate au “uitat” să îți spună că te manipulează.
      Îți trimit un link mai jos.
      Poate te lămurești.
      Ca să nu fi un psd-ist prost.
      Dar nici un psd-ist prost informat.
      https://youtu.be/K8bTNJfDLKU

  5. Una Răspunde

    Lucră, lucră măi dr. R..d,

  6. H&R Răspunde

    Astia nu-s politisti.
    1. Un bătrân, ofițer în rezervă, pus la pământ pentru nepurtarea măștii. Bărbatul spune că a fost o tentativă de omor (nu purta masca) via Digi24
    2. Diana Șoșoacă a venit la Institutul „Marius Nasta” și a făcut scandal, cerându-i demisia lui Vlad Voiculescu (nu purta nici asta masca, dar nu primit nici macar o amenda nici in ziua de azi. Nu sa puna la pamant) via Digi24

  7. Altu Răspunde

    Bugetarilor,nu fiți proști și demisionați să faceți în ciudă guvernului. Privatul vă susține în acest demers,nici noi nu lucrăm la stat. Ce ne-a învățat pandemia? Că ne putem lipsi de majoritatea bugetarilor. Se pot plăti taxe online, fără umilința de la ghișeu. Polițiștii bat bătrânii fără mască și femeile care vând ghiocei. Am devenit toți doctori,te tratezi acasă sau la spital, același rezultat. Părinții au devenit și profesori. De miliția locală știam dinainte. Pompierii s-au virusat și ei de la restul bugetarilor. Dar să nu mai lucreze privatul, să vedeți cum rămâneți fără papa, fără net,tv, curent,gaz, combustibil,etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.