Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO/VIDEO. Accident în lanț provocat de un sătmărean. O persoană în stop cardio-respirator

Un accident grav de circulație s-a produs miercuri seară, în jurul orei 23.00, între Oradea și Nojorid, titrează eBihoreanul. Evenimentul rutier în care au fost implicate un autoturism, o autoutilitară și un autotren a fost provocat de un șofer în vârstă de 32 de ani din Negrești-Oaș.

,,Miercuri, 10 noiembrie, la ora 23.00, pe D.N. 79, în afara localităţii bihorene Nojorid, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, pe direcţia Salonta – Oradea, a efectuat o depăşire neregulamentară, în zona de acţiune a indicatorului rutier “Depăşirea Interzisă”, încălcând marcajul format din linie continuă, iar într-o curbă la dreapta a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Nojorid, judeţul Bihor”, se arată într-o informare transmisă joi dimineaţa de IPJ Bihor.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în partea laterală stângă a unui autotren cu semiremorcă, condus pe direcţia Salonta – Oradea, de un bărbat de 25 de ani, din localitatea Pecinişca, judeţul Caraş Severin. Mai mult, autoutilitara a fost proiectată peste parapetul metalic din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare.

Ce spun pompierii:

,,În momentul sosirii la locul producerii accidentului, echipajul de descarcerare a acţionat pentru evacuarea unui bărbat (şoferul unuia din cele două autoturisme), rămas captiv între fiarele contorsionate ale autovehiculului, iar echipajele medicale şi cel de pompieri militari paramedici au evaluat victimele şi le-au acordat îngrijirile necesare. În cazul victimei descarcerate, aflate în stop cardio-respirator, s-au efectuat manevre de resuscitare, aceasta şi alte patru persoane (dintre care două aflate în cod galben medical, prezentând fracturi şi două aflate în cod verde medical, cu răni uşoare) fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean. Şoferul autocamionului a refuzat transportul la spital”, se arată în informarea ISU.

Sursa: eBihoreanul

6 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Sunt unii posesori de,,carnet”(nu permis de conducere)satmareni si de aiurea,care atunci când văd una sau două linii continue își închipuie că acei care au marcat drumul s-au greșit si au scapat mai multa vopsea,o facut risipa si trec peste ele într-o veselie,nici nu-i intereseaza.Cum sa intri in depășirea in curbă,marcată regulamentar,neavând vizibilitate.Vrei sa mori?…de ce no rezolvi mai simplu cu o funie si săpun sau poti sa-ti faci harakiri(dacă ai curaj)..sunt atatea moduri mai usoare de a da colțul.Oare cati ar trebui să moară ca cineva sa stopeze aceste afaceri cu vizitele medicale si obtinerea permiselor de conducere??!Indiferent cine a fost la guvernare aceste practici nu s-au încheiat….prietenii stiu de ce!!!

  2. Ășâțî Răspunde

    Ar fi binevenit un articol despre vinovații accidentelor mortale, care s-au petrecut în ultima vreme, și nu numai. Ce se mai întâmplă cu ei? Ce pedeapsă au primit, dacă au primit vreuna? Atunci, când se întâmplă nenorocirea, apar câteva articole pe moment, dar în câteva zile acestea sunt date uitării.

    Și nu sunt puține! Numai câteva exemple, ce-mi vine acum în minte:
    1. Piața Eroilor Revoluției: florăreasa omorâtă în magazin;
    2. Strada Botizului: femeia călcată pe trecerea de pietoni;
    3. Ciuperceni: muncitor ars de viu, după ce mașina condusă de el a fost aruncată în fața salvării, în care a mai murit și un asistent medical;
    4. Strada Păuleștiului: Karina călcată pe trecerea de pietoni;
    5. Poarta Sălajului: tânăr decedat în urma unei coliziuni cu un camion condus de un șofer mort de beat, fugit de la fața locului și prins în Zalău. Tânărul n-a mai apucat să-și vadă copiii, soția fiind însărcinată în luna a 6-a;
    6. Strada Sighișoara (cu mulți ani în urmă): un tânăr teribilist a zburat cu mașina pe trotuar, unde a omorât o fetiță, care se întorcea acasă de la școală.

    Ar trebui câteva articole de anchetă. Recunosc, că asta ar impune multă muncă, dar asta aș numi eu jurnalism adevărat.

    Cu respect,

    • Unu' Răspunde

      Stai calm, nu este cazul!
      Nu avem presă serioasă, doar amatoriSM!

      • Ășâțî Răspunde

        Am încercat să pun același comentariu la articolul similar de pe celălalt site sătmărean de știri.
        Ei nici măcar nu lasă să apară comentariul.
        Măcar cei de la portal acceptă și comentariile cu ton critic. Aici un punct în plus pentru portal.sm.

        • y Răspunde

          Celălalt portal de știri practică un fel de selecție dezgustătoare a comentariilor și chiar atac la anumite persoane. De fapt și unele articole sunt de-a dreptul tendețioase. Într-o perioadă făceau campanie fățișă pentru Proromânia. Când le-am atras civilizat atenția și le-am zis că sunt departe de ce se pretind a fi pur și simplu m-au blocat. Să le stea în gât. Nici nu prea îi citesc, dar nu pierd mult oricum. Acum de când e kampeț lui Ponta et company văd că repede s-au reprofilat. Noi nu avem presă independentă. Numai încercări timide.

  3. Boeriu Catain Răspunde

    Pot ajuta la recuperarea daunelor materiale si morale in favoarea victimelor NEVINOVATE ale accidentelor auto, precum si pentru urmasii acestora, de la asiguratorul soferului vinovat (polita RCA). Dupa caz, pot asigura cheltuielile cu ingrijirile medicale, precum si cu recuperarea medicala . C. Boeriu 0720 947 252.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.