Ultima actualizare: azi, 22:48
Locale

Termenul de eliberare a cărților de identitate a fost prelungit din lipsa materialelor de tipărire

Direcția Generală de Evidență a Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, instituție aflată în subordinea MAI, se confruntă cu o lipsă a materialelor pentru producerea și tipărirea documentelor, motiv pentru care termenul de eliberare a cărților de identitate de către Serviciul Public de Evidență a Persoanelor Satu Mare va fi prelungit de luni, 15 februarie 2021, la 30 de zile.

DGEPABD este responsabilă pentru achiziționarea materialelor necesare producerii acestor documente pentru toate structurile de evidență a persoanelor din țară. Serviciul Public de Evidență a Persoanelor Satu Mare a decis ca toate actele expirate în perioada stării de urgență, stării de alertă precum și în perioada de 90 de zile de la încetarea stării de alertă să fie lăsate în posesia titularului până la eliberarea noii cărți de identitate.

 

2 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Cum sa ajuns aici oare?:)) Seamana cu ce se intampla in spitale unde toata lumea tace. Imediat o sa ne puna sa le platim noi si pe acelea exact cum platim medicamentele, desii contribuim luna de luna cu sume grosolane. Gunoaie ordinare. Meritati o flegma peste ochi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.