Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

FOTO/VIDEO. Accidentul mortal dintre Carei și Valea lui Mihai, provocat de un sătmărean

Accidentul mortal dintre Carei și Valea lui Mihai ce s-a produs ieri seară, luni, 8 februarie, a fost provocat de un sătmărean în vârstă de 53 de ani.

Ce spune Poliția:

Luni, 8 februarie, la ora 17.40, pe D.N. 19, în afara localității bihorene Valea lui Mihai, un bărbat de 53 de ani, din comuna Vetiș, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism înspre Satu Mare, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum – carosabil umed, iar la ieșirea din alveola de calmare a traficului aflată la ieșirea din Valea lui Mihai, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din Valea lui Mihai, autovehicul care, în urma impactului, a fost proiectat în afara părții carosabile. După impact, primul autoturism și-a continuat deplasarea și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus tot înspre Valea lui Mihai, în spatele celui de-al doilea autoturism, de un bărbat de 30 de ani, din comuna Tarcea, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 33 de ani, din Valea lui Mihai, care conducea cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, bărbatul de 53 de ani, care conducea primul autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, iar un bărbat de 33 de ani, din comuna Tarcea, pasager în cel de-al treilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: IPJ Bihor

 

3 comentarii

  1. 😎😎Europol😎😎 Răspunde

    Sã-l fwutã soarele care a proiectat alveolele alea!!! Când e ceatã sunt veritabile capcane 🙈🙈🙈

  2. cârcotaş Răspunde

    Nu ştiu cum e alveola aia dar cred că este de ,,calmare” la ieşire. Dacă cumva accelerezi un pic şi nu cunoşti alveola te calmezi cu totul.

  3. Szultan Răspunde

    Nu sant probleme cu “alveolele alea” ci cu mentalitatea si stilul de conducere a unora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.