Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Ploaia face ravagii. Intervenții ale pompierilor pentru evacuarea apei din curți

Ploaia face ravagii la Satu Mare. Pompierii sătmăreni au intervenit în această după-masă, joi, 11 februarie, în mai multe zone din Satu Mare, pentru a evacua apa din curțile oamenilor.

În primă fază, pompierii s-au deplasat pe strada Floare de Colț din municipiul Satu Mare. Au intervenit trei ofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu motopompă de capacitate mare.

De asemenea, pompierii au intervenit și pe strada Pădurea Noroieni pentru evacuarea apei dintr-o curte. Aici s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu motopompă de capacitate mare.

6 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Aviz celor care-și cumpără terenuri în câmp!

  2. Gheorghe Răspunde

    Unu,nu te supara dar sunt mai multe strazi in Satu Mare inundate si chiar pasajul Soarelui este inundat uneori cand sunt ploi mai multe si nu sunt,,in camp”.In zona Lucian Blaga,Curtuiusului balteste apa de luni de zile,santurile nu sunt decolmatate,au crescut spinii,boschetii si le-au umplut mizeriile fara ca cineva sa miste o unghie pentru intretinerea acestor canale.Fii sigur ca sunt fonduri expres pentru astfel de lucrari de la UE dar banii se evapora ca si roua cand apare soarele.Nu stiu unde locuiesti tu dar spre exemplu daca unul din copii tai ar dori sa-si cumpere o casa,un teren si s-ar orienta mai spre periferii ce ai zice daca s-ar afla in situatia in care sa-i fie inundata proprietatea,fara vina lui,el platindu-si taxele si impozitele ,,la stat” si fiind un cetatean model ca de fapt toti cei care locuiesc,,pe camp”?Nu putem locui toti ,,in buricul targului”unii mai locuim si prin zone marginase gen Careiului,Lucian Blaga,Botizului sau Alecu Russo.No asa este ca nu ne place ingramadeala sau sa-l auzim pe vecinul de sus,de jos sau din lateral cand se screme sau isi cearta pruncii,peretele despatritor de la bloc fiind de exact 14 cm de beton,caramida sau bca.Fiecare traieste pe unde poate dar fiecare trebuie sa fie OM egal ca sta intr-o coliba sau o vila cu ,,n”camere.O zi buna si fara inundatii,,la tara”sau la oras!!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Mai usor cu impozitele… . Ca merg plavanii la alde Bercu Rosu, de ex, si constata cu surprindere ca is in extravilan, si ca strada e ingusta, si ca nu au gaz si cablu. Si apoi schelalaie ca vor civilizatie, in schimbul celor 200 lei platiti pe an. Las-o mai moale. Ca vara, cand cu gratarele, toti erau multumiti. Or fi uitat ca iarna nu-i ca vara.

  3. Gheorghe Răspunde

    Da se poate ce spui tu vulpe bipolara,nu vreau sa te contrazic dar daca sunt anumite nereguli și casele au primit autorizație de construcție,atunci de vina pot sa fie si autoritatile care au autorizat iar daca s-au construit fara autorizatie sa le fi demolat,nu sa fie lasate asa si tepuiti unii oameni care le-au cumparat!!!No dar subiectul este altul,adică inundațiile si faptul ca șanțurile care trebuie sa preia apa pluviala si sa o duca in canalul Homorod nu s-au decolmatat de ani de zile.Cumosc situatia pentru ca am facut o plimbare prin zona si situatia este destul de urâtă….no da stii vorba aceea,,ploaie,trezească,in mine nu nimereasca”….Cam asa gandesc azi tot mai multi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.