Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO/VIDEO. Se evacuează apa din barajul de la Călinești. Câmpurile din Remetea, inundate

Se evacuează apa din barajul de la Călinești-Oaș, după ce în urma ploilor torențiale din ultimele zile gradul de umplere a barajului s-a apropiat de limita maximă. Hidrologii au emis și o avertizare Cod portocaliu de inundații, valabilă până în această seară.

Cu apa evacuată din barajul de la Călinești se inundă câmpurile din localitatea Remetea Oașului.

Avertizare Cod portocaliu de inundații în județul Satu Mare

,,În intervalul 12.02.2021 ora 12:00 – 13.02.2021 ora 24:00 pe râul Tur – sector aval Ac. Cӑlineşti (sector ȋndiguit – judeţul Satu Mare) şi pe râul Crasna – sector aval S.H. Craidorolţ (sector ȋndiguit – judeţul Satu Mare)”, transmit hidrologii.

 

3 comentarii

  1. m Răspunde

    Deci apa din baraj se intoarce si inundă Remetea!Se evacuează din coada lacului in amonte?S-a angajat la Satu Mare tanti barmana?

    • ecologist Răspunde

      Acolo tanti habarnista-trombonista era băgată ca angajată la dispecerat la SGA. Aici în schimb ziariștii lui pește prăjit atât au înțeles din fenomen plus probabil stau cam prost la capitolul geografia județului. Asta este!😱😪

  2. satmarean Răspunde

    Bai, voi sunteti cu capul. Este in zona inundabila, deci nu are leguma ce construii, planta, fara sa-si asume asta. Tara de prosti fara caini. (asta cu locuitorii din ndemetea oasului-e multi si prosti)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.