Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Incidența COVID în localitățile din județ. Municipiul Satu Mare se apropie de scenariul roșu

Incidența COVID în localitățile din Satu Mare. Astăzi, 26 februarie 2021, fost actualizată lista localităților din județul Satu Mare în care se impun limitări în domeniile HoReCa, cultural și de divertisment, pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Conform anexei actualizate la Hotărârea CJSU nr. 3 din 15 ianuarie 2021, numărul localităților unde incidența depășește 1,5 cazuri/1000 locuitori este de 20 localități. Numărul localităților cu incidența peste 3 cazuri/1000 locuitori este de 9 localități. Comunele aflate în scenariul roșu: Apa, Craidorolț, Crucișor, Foieni, Odoreu, Păulești, Pomi, Săcășeni, Viile Satu Mare.

De menționat că municipiul Satu Mare este tot mai aproape să revină în scenariul roșu, incidența depășind 2,7 cazuri la mia de locuitori.

 

19 comentarii

  1. Oșan Răspunde

    Asta așteptați sa închideți la naiba cu Satmarul!!!!

  2. Osan Răspunde

    Cu rasiști din conducere dau zvon cum cresc cifrele la coviduț, pana de Paști suntem în lock down asa vrea pataky

  3. Cetateanul Răspunde

    Da, da … se moare in draci …
    Sub 65 de ani unul din 20.000 … peste 80 de ani 1-2% …
    https://brandnewtube.com/watch/dr-sucharit-bhakdi-covid-19-viruses-t-cells-immunity-amp-vaccines-aug-28-2020_q2eoQcsJo3dYAek.html
    Cifre oficiale, doctor de exceptie … dovezi !

    • Gica Răspunde

      Au am 2 cunostinte una 40 ani sanatoasa , unul 42 ani sanatos ,decedati covid .Si profesoara din Baia mare 25 ani sanatoasa ?
      O profesoară de 25 de ani, răpusă de COVID-19. Nimeni nu știe cum s-a îmbolnăvit
      Pandemia de coronavirus lovește necruțător. La 7 luni de la primele cazuri, avem un record trist al deceselor. 58 de vieți au fost curmate de virusul pentru care nu există încă tratament. Doi dintre cei care au murit nu aveau nici măcar 30 de ani împliniți, semn că boala nu alege. Pe lista neagră este și o profesoară de 25 de ani, din județul Maramureș. Nu suferea de nicio altă afecțiune.
      http://stiri.tvr.ro/o-profesoara-de-25-de-ani–rapusa-de-covid-19–nimeni-nu—tie-cum-s-a-imbolnavit_868463.html#view

      • Cetateanul Răspunde

        Procentajele vorbesc de la sine ! Si eu cunosc oameni care au murit in accidente de circulatie, asta nu inseamna mare lucru . Sunt riscurile inerente vietii, de ceva vom muri, sansele sunt mai mari sau mai mici procentual vorbind sa murim dintr-o cauza sau din alta . Daca asa-zisele state “democratice” isi doreau sa salveze vieti interziceau alcoolul si tigarile !

      • Cetateanul Răspunde

        Se moare in draci … de inima … de cancer …

        • Sosoaca Răspunde

          Da, ma inteligentule. In lume au existat si exista epidemii si pandemii: de accidente de circulatie, de infarcturi, de psoriazis de bube-n cur, pandemii de fumat, de alcoolism, de, ebola de bube negre, tuberculoza, sida, de… nimeni nu le mai poate tine numarul. Toate sunt pandemii, numai nenorocirea asta care a bulversat o lume intreaga nu este pandemie. Dupa neuronul tau obosit, zici tu, este facatura. Am si eu o intrebare: de ce dreak nu mori tu? Ca sa nu mai faci umbra pamantului si sa nu mai ventilezi cacatu’ pe aici. Grav este ca esti si perseverent, atuul prostilor…

          • Cetateanul

            Cel mai citat cercetator din lume de la Standford afirma inca de anul trecut, prin aprilie, ca eu urmaresc excrocheria asta ca guvernele vor ucide cu mul mai multi oameni decat virusul asta amarat . Ai dreptate, prostul e prost, cu cifre si dovezi si studii pe masa !

          • Cetateanul

            Eu sunt perseverent, exista studii inca de dinainte de varianta asta ca administrarea de vitamina D3 ajuta atunci cand ai de-a face cu coronavirus, toata familia este pe C,D,Zinc, miere, mere, ceapa, mancare de calitate acum a iesit un studiu care demonstreaza faptul ca cei care consuma vitamina D3 au sanse cu circa 80% mai mici sa ajunga la ATI, daca omul e deja in stare grava mortalitatea scade cu circa 60% .
            Terorismul de stat, falimentarea clasei de mijloc, aruncarea in derizoriu a oamenilor fara capital sunt de facto crime impotriva umanitatii si sper ca in curand sa inceapa si procesele impotriva falsificatorilor de stiinta si a celor care au ucis prin masurile luate si prin “recomandari” foarte multi oameni !

          • Cetateanul

            Michael Levitt, biofizician, chimist, castigator al premiului Nobel :
            ” Daca-i permitem virusului sa infecteze puternic un anumit loc, cati oameni vor pieri ? Imi place sa cred ca am fost foarte norocosi intrucat pe vasul de croaziera Diamond Princess, cand infectia s-a declansat puternic, in jurul celei de-a treia saptamani din februarie am inceput sa obtinem cifre, iar acestea erau foarte interesante . Pe vas se gaseau 3700 de pasageri . Un vas de croaziera este foarte aglomerat . Densitatea coroborata cu marimea vasului si cu numarul de persoane prezente, reprezinta un sfert de milion de persoane pe km patrat . Adica de 40 de ori mai dens decat Hong Kong . Iar Hong Kong este un loc cu adevarat periculos, deci era cu adevarat foarte dens . Iar pe acest vas aproximativ 20% de persoane erau infectate, adica 700 de persoane infectate iar din cele 700 de persoane au decedat 7 . Daca faceti acelasi calcul pentru Marea Britanie veti obtine 55.000 de persoane iar daca faceti calculul pentru SUA veti obtine 220.000 de persoane . Am incercat sa discut acest subiect cu Neil Ferguson insa el niciodata nu mi-a raspuns la e-mailuri . SI eu aveam dreptate, iar el gresea . ”
            https://www.activenews.ro/stiri/HOLD-UP-PLUS-si-ACEASTA-NU-ESTE-O-CONSPIRATIE-cele-mai-cautate-interzise-si-disputate-filme-documentare-despre-PLANDEMIE-si-MAREA-RESETARE-traduse-in-ROMANA-165482

  4. Haha Răspunde

    Ma mir ca Satmarul nu-i rosu , ca nu prea se respecta regulile si in plus mai toate comunele din jur sunt peste 3 binisor !

  5. bacteriolog Răspunde

    Ungaria este una din cele 4 tari din UE care din Mai anul trecut masoara concentratia de material genetic Covid in apa din statiile de epurare ,acest fapt arata totdeauna inainte cu 2 saptamani tendinta : crestere sau scadere .Acum arata crestere , varianta Anglia de virus care e mai usor transmisibil ,a ajuns la 50% ,si a fost detectat si varianta Africa de sud care e mai rezistenta si mai greu de tratat.Problema este ca tendinta de raspandire mai abrupta incepe si la noi .
    Cehia ,Slovacia ,inchide tot , Austria inaspreste tot.
    Rata de mortalitate creste ,virusuri mutante apar tot mai des pt ca circula , daca era stopat din timp ,nu ajungeam aici .Dar sut caposi care dau ba cu: nu e periculos , nu exista , este frauda medicala etc.

    • Cetateanul Răspunde

      Vezi ca asa-zisul test covid PCR, despre care insusi inventatorul, Kary Mullis, laureat al premiului Nobel pentru medicina spune clar si raspicat ca nu poate depista o boala !
      Tu faci medicina sau vrajitorie/ghicit in cafea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.