Ultima actualizare: azi, 21:52
Locale

Oamenii străzii, protejați de ger. Voluntarii s-au mobilizat și le-au oferit o masă caldă

Oamenii străzii, protejați de ger. Voluntarii s-au mobilizat și le-au oferit o masă caldă. O echipă de voluntari s-a mobilizat, în cursul nopții trecute, pentru a venit în sprijinul oamenilor străzii. Au căutat oamenii fără adăpost și le-au oferit o masă caldă.
„Gerul de azi-noapte a fost neiertător cu oamenii străzii, însă voluntarii au fost la datorie, încercând să vină în sprijinul oamenilor străzii pentru a-i reloca. Mulți dintre cei care dorm sub cerul liber au avut parte de prima lor masă caldă din ultimele luni, oferită cu sprijinul Asociației ,,O masă caldă”, care s-a alăturat echipei mobile formată din voluntarii Direcției de Asistență Socială și cei ai Serviciului Maltez din Satu Mare.
Sfârșitul de săptămână va aduce alte temperaturi cu minus, astfel că voluntarii vor fi nevoiți să reia acțiuni desfășurate pe timpul nopții pentru a-i salva de la îngheț pe oamenii fără adăpost! Sătmărenii care doresc să se implice pentru a sprijini aceste acțiuni pot suna la numărul de telefon: 0751200703”, transmite Primăria municipiului Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.