Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Peste 3,7 milioane lei pentru noul sediu al Prefecturii. Adrian Cozma: ,,Poate fi finalizat în acest an’’

Peste 3,7 milioane lei pentru noul sediu al Prefecturii Satu Mare. Banii au fost alocați pentru modernizarea zonei de pașapoarte, permise, înmatriculări. ,,Angajații și cetățenii trebuie să beneficieze de condiții decente”, a declarat deputatul sătmărean Adrian Cozma.

,,Împreună cu ministrul de interne Lucian Bode am reușit să alocăm 3.714.000 lei pentru modernizarea zonei de pașapoarte, permise, înmatriculări din incinta noului sediu al Instituției Prefectului de pe strada Cuza Vodă din municipiul Satu Mare. Cunosc bine situația la Instituția Prefectului, iar angajații și cetățenii care au zilnic de rezolvat probleme trebuie să beneficieze de condiții normale, decente”, a declarat Adrian Cozma.

Deputatul sătmărean spune că noul sediul al Prefecturii ar putea fi finalizat în acest an.

,,Am dat astăzi avizul favorabil în Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională pentru buget și sper să ne mișcăm cât mai repede pentru aprobarea în plen cel târziu săptămâna viitoare. Administrația locală depinde de aprobarea bugetului general și e important să demarăm principalele lucrări de investiții în județe cât mai repede posibil. Noul sediu al Instituției Prefectului Satu Mare poate fi finalizat în acest an”, a mai spus Cozma.


La etajul I al clădirii va fi serviciul de înmatriculări şi cel juridic, la etajul II serviciul de paşapoartele iar la etajul III va fi conducerea instituţiei. Clădirea mai are un amfiteatru de 220 de locuri, o sală de videoconferinţe de 80 de locuri, parcare la subsol. Lucrările au început în anul 2017 pe str. Cuza Vodă, pe locul unei structuri lăsată în paragină. Finanţarea este asigurată de către Ministerul de Interne.

5 comentarii

 1. Szalma Jack Răspunde

  Asta e cea mai urgenta misiune pentru Cozma,sediul prefecturii ?!😂🤣😁👍

 2. Bulă Răspunde

  Mare grijă, ca vine Mitică Păcuraru și o să declare monument istoric această frumoasă clădire 😅

 3. Vlad Tepes Răspunde

  Iata un alt exemplu de cheltuiala inutila.
  Sint curios daca, dupa ce se vor instala, cei de la etajul I vor rezolva problemele cetatenilor sau te vor trimite in continuare la intermediarii de inmatriculari…?!

 4. Satmareanul Răspunde

  E mic Palatul Administrativ! Nu mai este loc pentru angajatii Prefecturii. Super, pentru asta exista bani!

 5. Unu Răspunde

  No, amu cine are bani, să cumpere imobile și terenuri pe str. Mircea cel Bătrân si pe str. Cuza Vodă !!!. Urgent !!!. Merită !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.