Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Electrolux a investit în ultimii doi ani 10 milioane de euro în fabrica din Satu Mare

Concernul suedez Electrolux a investit în ultimii doi ani în jur de 10 milioane de euro în extinderea capacității de producție și modernizarea fabricii din Satu Mare. Prin această investiție, Electrolux a creat aproximativ 200 de locuri de muncă, numărul angajaților de la fabrica din Satu Mare depășind 900 de salariați.

Directorul de fabrică al Electrolux Satu Mare, Szentpéteri Ferenc, a prezentat joi, 25 februarie, primarului Gábor Kereskényi și administratorului public Csaba Maskulik investițiile realizate în ultimul an la fabrica din Satu Mare și planurile pentru viitor.

,,Electrolux este unul din pilonii industriei din municipiul Satu Mare, este unul din cei mai mari angajatori și exportatori din județul nostru. Este îmbucurător faptul că investesc mereu în dezvoltarea fabricii din Satu Mare și că au proiecte importante și pentru viitor. Am asigurat conducerea fabricii din Satu Mare că au în Primăria Satu Mare un partener”, a declarat Gábor Kereskényi.

Oficialii companiei se aşteaptă ca 2021 să fie o continuare a ceea ce s-a petrecut anul trecut.

 

3 comentarii

  1. Nagasaky Răspunde

    Felicitari si succes!

  2. Nimeni Răspunde

    Noi oamenii suntem obisnuiti sa fim atenti la numere mici, in schimb cand e vorba de milioane sau miliarde suntem mai putin vigilenti. In mod sigur o investitie de 10 milioane de euro nu este mica si se lasa sa se inteleaga ca patronatul a adus de undeva de afara 10 milioane si le-a bagat in fabrica lucru pe care-l arata primarului si pe tabla si in incinta societatii. Asa sa fie oare? Haideti sa ne bagam si noi adanc in istorie si sa vedem cum niste milioane dau peste cap o relatare pe care aproape toti o credem reala. E vorba de Exodul biblic in care se zice ca Moise a parasit Egiptul impreuna cu poporul sau, a urmat un drum sinuos prin desert si a ajuns in Canaan. In tot acest parcurs sunt enumerate tot felul de relatari pe care cititorii bibliei ar trebui sa le creada. Insa un detaliu scapa celui care a scris textul bibliei si anume ca dupa Moise veneau 600.000 pe jos, restul, printre care si copiii pe sus; dupa o mica aproximare tot poporul lui Moise era de cam 2 milioane de suflete. Cine mai crede ca 2 milioane de oameni pot calatori 40 de ani prin desert?…in plus nicaieri nefiind amintit ca 2 milioane de evrei au parasit Egiptul si nici ca 2 milioane au ajuns in Canaan. Cred ca numai bunul Dumnezeu stie cate persoane l-au urmat pe Moise dar si cate milioane de euro au investit suedezii.

  3. Cetateanul Răspunde

    La o afacere conteaza cati ani iti pastrezi oamenii langa tine, banii sunt pe planul doi . Afacerile sunt in primul rand despre oameni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.