Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

VIDEO. Inundații mari în Curtuiuș. Problema a fost rezolvată de o firmă privată

Cartierul Curtuiuș a fost grav afectat în urma codului portocaliu de inundații. În cursul zilei de azi, au fost inundate mai multe gospodării, printre care și un drum de acces.

Localnicii din cartierul Curtuiuș se confruntă de luni bune cu inundații în vremurile ploiase. Azi au fost inundate mai multe gospodării printre care și un drum de acces. Reporterii PortalSM au intrat în legătura cu mai mulți localnici. Aceștia sunt nemultumiți de autoritățile locale care nu reușesc să remedieze problema scurgerii din șanț. S-au făcut peste 20 de sesizări în speranța ca cineva să desfunde șanțul.

Reamintim faptul că acum o lună a fost remediat un șanț de scurgere al apei, dar se pare că nu a fost de ajuns pentru a înlătura toată inundația din cartier. Totodată la fața locului au sărit în ajutor și echipe de la Apaserv pentru a goli apa din unele gospodării afectate.

Într-un final, o echipă privată a venit cu un buldoexcavator și a desfundat șanțul. Apele s-au retras în doar câteva minute, astfel că în momentul de față cartierul nu mai este inundat.

 

Un comentariu

  1. Szalma Jack Răspunde

    Ce v-a apucat ??!! V-au promis si voua ceva politicienii ca sa introduceti cenzura ???Nu-i credeti,ca-s mincinosi !!😂🤣😁👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.