Ultima actualizare: ieri, 21:48

Cseke Attila Satu Mare
Locale

VIDEO. Ministrul Dezvoltării anunţă proiecte de 1,38 miliarde lei în judeţul Satu Mare

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a declarat astăzi, în timpul inspecţiei lucrărilor celui de-al treilea pod din municipiul Satu Mare că valoarea totală a proiectelor aflate în judeţ prin Programul Naţaional de Dezvoltare Locală şi prin Compania Naţională de Investiţii ajunge la 1,38 miliarde lei.

Potrivit acestuia, prin PNDL în sunt contractare cu diverse primării proiecte în valoare de 1,27 miliarde lei din care aproape jumătate este decontată, jumătate se va deconta în funcţie de execuţia lucrărilor. În total sunt 228 de obiective de investiţii pe PNLD I şi II din care 61 sunt finalizate

Prin Compania Naţională de Investiţii sunt 8 proiecte în curs de execuţie, încă 8 în licitaţie, două care au indicatri tehnico economici aprobaţi. Toate acestea au o valoare de 110 milioane lei.

Potrivit acestuia, pe total, în județ sunt proiecte de 1,38 miliarde lei gestionate prin ministerul pe care îl conduce.

“Cu investiţiile care mai urmează se va face un salt spectaculos pe infrastructura din judeţul Satu Mare”, a concluzionat Cseke Attila.

2 comentarii

  1. 😎😎Europol😎😎 Răspunde

    … si încã ne plângem cã orasul/judetul are conducere maghiarã?!? Poftim, acum se va pompa bani în judet prin UDMR de la Cseke Attila 👌🍻🥳

  2. pap remus Răspunde

    Asa sa fie…il sustin din plin !!!!!
    IN SFARSIT SE MISCA CEVA …….BRAVO !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.