Ultima actualizare: azi, 11:57

Naţionale

VIDEO. Un polițist local și-a pus uniforma la vânzare pe un site de anunțuri

Un agent de la Poliția Locală Bârlad și-a scos la vânzare uniforma veche, ca să mai facă un ban în plus, scrie cotidianul local vremeanoua.ro. Jurnaliștii au cumpărat uniforma și au mers cu ea la șeful agentului.

Polițistul local ar fi pus uniforma la vânzare în județul Iași, dar, relatează Vremea Nouă, liderul de sindicat l-ar fi avertizat pe agent, după ce a fost sunat de jurnaliști pentru întrebări, iar anunțul a fost pus ulterior în județul Mureș.

„Pantaloni, ghete căciulă iarna, caschetă, geci iarna – primăvară etc ! Predare personală în municipiul Tg Mureș sau livrare curier ! Atenție: uniforma se vinde doar persoanelor autorizate!” – așa suna anunțul postat pe platforma de anunțuri.

Mai mult, liderul din sindicat din care face parte agentul a indicat chiar el că în regulamentul de funcționare al Poliției Locale Române prevede că „după expirarea duratei de uzură sau după încetarea raporturilor de muncă, articolele de uniformă nu pot fi înstrăinate.”

În cele din urmă, jurnaliștii au cumpărat uniforma de polițist local cu suma de 300 de lei, care a fost livrată printr-un serviciu de curierat, și au mers cu ea la șeful agentului. Directorul Poliției Locale Bârlad a precizat că se vor lua măsurile legale care se impun.

„Vor fi efectuate verificări cu privire la situația semnalată, având în vedere prevederile HG 1332/2010, urmând a fi luate măsurile legale în funcție de rezultatul acestora”, a spus Vasile Chelaru.

Sursa foto: Colaj vremeanouă.ro

9 comentarii

  1. abd Răspunde

    Maine o sa vanda pistolu’

  2. jean Răspunde

    Un magaroi,la puscarie

  3. Nae Răspunde

    Asa, într-o doară, ma intreb daca, cumpararea de produse interzise comercializării nu intra sub incidenta legilor in vigoare.

    • Romanistan citizen Răspunde

      Curat bantustan. Mă gândesc că dealtfel și dobitocul ăsta până mai deunăzi intra în categoria de erou, nu? Dădea de zori amenzi ceva de genul ai mască/n-ai mască??? Adică tocmai cel care e pus și plătit să protejeze legea facea asemena tâmpenie??? Și pentru ce, mă rog???😱😤🤮🤯🥶🥶🥶
      Și dacă uniforma era achiziționată de un jmeker care se folosea de ea ca să facă măgării?? De exemplu ceva clan sportiv ori cordunean??? Ce spunea atunci pulitzistul??? Ăăăăăăăăă? Câte minte poate să aibă? Nu prea multă după mine!!!

  4. ,Pipo Răspunde

    Important este mărirea lefei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.