Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEOREPORTAJ. „Mlaștini” pe unul dintre bulevardele din municipiul Satu Mare!

„Mlaștini” pe unul dintre bulevardele principale din municipiul Satu Mare. Zilele acestea, și nu numai, s-au format mlaștini pe cel mai mare bulevard din municipiul Satu Mare, respectiv bulevardul Lucian Blaga, care este inundat an de an.

Localnicii de pe bulevardul Lucian Blaga se plâng de lipsa șanțurilor care ar trebui să scurgă apa către Homorodul Vechi. Potrivit informațiilor obținute de PortalSM, șanțurile ar fi fost blocate de către unii localnici, iar autorităție nu au luat nicio măsură. În unele locuri apa a intrat și în curțile oamenilor, aceștia având dificultăți de a intra în curte. O parte dintre localnici au fost obligați de primărie să monteze tub de scurgere a apei sub podul din fața casei, iar alții au astupat podul.

3 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Nu mai trebuie sa mergeti in Venetia. Aveti Venetia in fata casei.

  2. Popovici Răspunde

    Salut, din pacate nu e o problma noua. Mai demult la tara oamenii trebuiau sa isi curete singuri santul dar aici suntem in oras mare ?

  3. Rita Pavonea Răspunde

    In mod normal acele santuri trebuiau astupate intrucat pe bulevardul L.Blaga exista canalizare care sa preia apa pluviala !! De asemenea partea de gradini inundate au nevoie de sistem de drenaj(ori sa fie ridicate cu umplutura de pamant la nivelul partii carosabile,insa acum asta ar fi imposibil,pentru ca deja exista constructii pe acele terenuri la nivel inundabil) si care sa fie racordat la sistemul de canalizare.Acolo insa unde partea carosabila este cu mult mai inalta decat partile laterale mereu o sa fie probleme de inundatii din cauza ploilor urmate de acumulari de ape pe care pamantul saturat nu le poate prelua.Cand s-a construit strada Botizului,cei care-si amintesc, s-a escavat aproximativ 1,5 metri in adancime incat strada sa nu fie mai inalta decat partile laterale iar canalizarea face fata la preluarea apelor pluviale. .Sigur,asta s-a facut pe vremea lui Ceausescu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.