Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

APEL. O tânără adoptată își caută familia naturală în județul Satu Mare

O tânără adoptată își caută familia naturală în județul Satu Mare. Timea, acum în vârstă de 27 de ani, a ajuns imediat după naștere într-o casă de copii, iar în anul 1995 a fost adoptată de o familie din Satu Mare. Acum, tânăra face apel la toți sătmărenii și le cere ajutorul pentru a-și găsi familia naturală.

Redăm mai jos mesajul tinerei, postat pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României:

,,Cele mai bune gânduri din Anglia! Numele meu la naștere a fost KRAICZAR TIMEA KATALIN, născută la 4 octombrie 1993 în CAREI. În data de 3 noiembrie 1993 am fost internată la leagănul de copii și am fost adoptată în 1995 de o familie minunată din Satu Mare.

Sunt în căutarea mamei mele biologice, pe nume KRAICZAR IOANA ECATERINA. Numele tatălui meu figurează ca fiind necunoscut. Îmi doresc foarte mult să aflu trecutul meu, dacă mai am frați / surori, să îmi cunosc adevărata familie.

Știu că este foarte dificil să îmi găsesc rudele, dar nimic nu este imposibil și sper cu ajutorul acestei pagini minunate și cu ajutorul vostru, să vină clipa în care îmi voi cunoaște familia biologică.

Vă rog din suflet sa DISTRIBUIȚI și să mă ajutați în căutarea mea, îmi doresc din tot sufletul meu ca distribuirile voastre să ajungă la mama și la frați/surori (daca am), orice părere de a voastră și indiciu este binevenit.

M-am stabilit în Anglia, unde sunt căsătorită și am o viață foarte frumoasă. Dacă o să ajung să îmi cunosc familia mea, sunt dispusă sa merg în orice țară pentru a mă întâlni cu ei. Vă mulțumesc enorm tuturor celor care mă susțin!”

3 comentarii

  1. UnaAlta Răspunde

    Foarte urat exprimat, sa iti cunosti adevarata familie? Adica actuala e falsa familie? Poate biologica suna mai potrivit. Apoi, ce trecut doamne iarta-ma crezi ca porti in cei 2 ani de viata?! Spor oricum.

  2. AziNu Răspunde

    O sa vada din ce barlog o iesit, o sa si uite ca o fost in Romania :)))

  3. MainePoimaine Răspunde

    Vand bici cazuta din camion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.