Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTOGALERIE. Lucrări pe timp de noapte la podul de la ștrand. Se toarnă beton

Se lucrează în ritm alert, inclusiv pe timp de noapte, la cel de-al treilea pod peste râul Someș, în zona străzii Ștrandului.

,,Luni și marți se toarnă beton în primul radier al pilonului de pe malul drept al podului peste râul Someș, în zona str. Ștrandului. Operațiunea a început luni dimineața și va dura până marți seara”, informează Primăria Satu Mare.

19 comentarii

  1. Sătmăreanul Răspunde

    BRAVO!!!

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Ma gandesc ca se protejeaza fata de covid cu declaratia pe proprie raspundere?😱🤔😲😜

    • Jan Răspunde

      Termină măi cu prostiile !. Dispari de aici !!!

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        @Jan. Și mă rog, de ce? Nu se poate glumi? În situația dată când de un an numai se moare la prânz și se internează la grupa mare la ATI tu nu simți nevoia să te descarci nervos? Sau tu ești din ăla sadomaso? Acritură ești,

  3. radical2 Răspunde

    E normal sa se lucreze si noaptea la acest procedeu. Sunt convins ca dupa ce termina turnarea betonului, nu vor mai lucra noaptea.

  4. Satmarean Răspunde

    Foarte bine. Bravo. Felicitari. Spor la treabă !!!. Deci se poate !

  5. altu fără bmw Răspunde

    Să nu cumva să crezi că își vor schimba obiceiurile! Tehnologia impune turnarea continuă ca să facă priză cum trebuie betonul. După asta va fi cum a zis și @radical2. Se va lucra din an în Paști cu termen finalizare 40 mai!

    • Haha Răspunde

      Numai ca fapt divers : ti se pare ca ar taragana lucrarile ? Mie nu . Au lucrat si pe vreme rece la foraje si cred ca au facut cateva zeci bune pentru baza pilotilor de-aia se pare ca nu e progres . Gasesti si niste filmari pe youtube din care poti face niste comparatii in timp ( daca doresti ) .

      • altu fără bmw Răspunde

        @Haha, ești tare greu la cap! De unde scoți tu niște afirmații care după părerea ta sunt spuse de mine? Când am spus eu că tărăgănează? Am zis că așa se face ca să facă oriză betonul. Iar după asta vor reveni la ritmul normal și mai mult ca sigur nu vor lucra și noapte. Știi de ce? Ca patronul să nu plătească sporul de noapte, de aia! Trăiești omule într-o lume paralelă de facebook și instagram. Mai lasă-le dracului!
        Peste o săptămână-două aștept să-ți ceri scuze sau măcar să ai decența să recunoști că am avut dreptate.
        Filmările făcute la comandă nu mă interesează. De fapt le-am cam văzut. După starea de fapt pe filmare nu se poate circula, nici Someșul traversa. Eu nu videouri scurte vreau. Eu pod vreau.

        • Haha Răspunde

          Greu de cap cred ca esti tu , atotcunoscatorul , autosuficientul , analistul . Ai invatat sa citesti si sa interpretezi corect ce citesti? Am pus o intrebare . Puteai sa raspunzi la obiect , dar nu , repede sa jignesti ca, “mi-ai zis-o” nu-i asa . Cine a scris ca vor lucra din an in Pasti ? Ce inseamna asta , nu ca vor taragana lucrarile ? Analizeaza ce scrii , ce scrie altul , si combate daca ai argumente , fii constructiv . Dejectii poate debita oricare , asta nu te face mai special .

          • altu fără bmw

            Ceartă te singur. La urmă vei vedea că am dreptate. Știu eu de ce spun asta. Vorbești și tu de parcă nu ai trăi în țara asta și nu ai vedea cum se fac lucrurile pe la noi. Și nu sunt atotștiutor, doar mi-am spus părerea. Urnează să-mi obstrucționezi dreptul la părere?

      • radical2 Răspunde

        1.Nu a spus nimeni ca pierd vremea. De altfel firma care lucreaza este una mare si serioasa. Sunt convins ca ei isi termina la timp treaba. 2. Pentru optimizarea costurilor, nu va tine nici o firma oamneii noaptea pe santier. Pe langa spor, sunt o gramada de costuri aditionale care se genereaza pe timp de noapte. Nu are rost sa intru in detalii. In rest, intradevar, cu autoritatile ne-am obisnuit sa intarzie.

  6. Kuku Răspunde

    Sunteti o catastrofa. Daca se lucreaza de ce? Daca nu se lucreaza de ce….?

    • jancsi Răspunde

      Corect kuku, labagii ăștia de mai sus tot comentează fără de ei, aiurea .

      • Jancsi Răspunde

        Io știu cel mai bine ce și cum! Restul habar nu aveți! Mă bag în orice și știu soluția la orice! Sunt siperecpertul orașului! Urmări,i-mă ce voi mai scrie! Că am timp berechet, altfel nimeni nu mă bagă în seamă. Labagiilor!
        Semnat cel mai mare labagiu. În paranteză spus în viața mea nu am lucrat cu beton deci vă dați seama ce le știu io!

  7. Janika Răspunde

    Du-te jancsi bate-ți cosa !

  8. Dragnea Răspunde

    Votați psd!

  9. Radu Răspunde

    Lăsați mă cu povesti despre poduri, de 20 ani tot vad știri și poze cu poduri peste Someș, dar inca nu am văzut unul gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.