Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Bărbat reținut de polițiști pentru „acte de exhibiționism” într-un autobuz din Satu Mare

Ieri, 9 martie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat, un bărbat, de 55 de ani, din Satu Mare, care la data de 8 martie, aflându-se într-un mijloc de transport în comun, ar fi săvârșit acte de exhibiționism.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Verificările în cauză, continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmând ca în cursul acestei zile, bărbatul să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. zsiga Răspunde

    De cel putin un an daca nu doi, probabil recidivist, bate Corso-ul, zona Horea-Piata libertatii, mai exact statia de autobuz din fata hotelului Dana. Nimeni nu la observat dintre cei in masura sa faca ceva pana acum…probabil ceea ce a facut zilele astea face de o viata din moment ce nonsalant si fara scrupule a activat in zona centrala. Alaltaieri era liber mersi pe Careiului vis-a-vis de gemelli in M16.
    Recomand tuturor celor ce nu au depus plangeri si care au fost afectati de acest individ periculos sa apeleze cu incredere la fortele de ordine pentru ca soarta viitoare a acestui animal humanoid sa fie decisa de lege si sa nu mai vada lumina zilei decat de dupa gratiile institutiilor ce-l pot controla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.